Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aldrig så lycklig som på resande fot

Känslorna kryper genom kroppen genast som jag tar tag i min lilla väska på hjul och drar den bakom mig. En bag uppe på och en ryggsäck på ryggen. Jag är van att släpa på flera väskor och ibland tunga väskor. Vilka är känslorna? De är alltid pirriga, alltid lyckliga. Livet känns perfekt. Att få vara påväg. Oavsett om det är bort eller hem, är det en fantastisk känsla. För lika mycket som jag älskar att resa bort, så gillar jag att komma hem. Och kanske hjälper det att solen skiner och våren så sakta gör entré, det gör det kanske. Och att jag har en pojkvän som väntar hemma.

Kanske är det också något med den där tacksamheten. Det blir så tydligt, hur sanslöst priviligerad jag är. Jag har svårt att skriva sånt här för när man tror att man nått toppen så kraschar man plötsligt. Jag vill inte jinxa det, vill inte att tåget ska spåra ur för att jag sa att livet var toppen, i ett blogginlägg.

Jag har mina everyday struggles, det har jag. Såklart. Alla dagar är inte toppen och så vidare osv. Men det här att jag startade mitt egna företag, att jag kan resa bort när jag vill. Det känns för bra för att vara sant?!

Och kanske är det bäst att jag publicerar det här idag, idag när det känns fint att sitta på tåget påväg från Vasa hem till Helsingfors. För vem vet hur känslorna snurrar i morgon?

Ser så himla mycket fram emot att få vara 7-8 veckor hemma i Finland nu. Ska klappa på alla växter, pussa på min kille, träna träna träna och hänga med mina vänner massor! Och så ska jag jobba – allt det jobb jag gör på Resande Fot känns sällan särskilt mycket som jobb. Hur nu jobb ska kännas egentligen?

Inlägget Aldrig så lycklig som på resande fot dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Aldrig så lycklig som på resande fot

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×