Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Umeå & Vasa – har du några tips?

Hej vänner. Dagarna i Gällivare är väldigt sköna, snön smälter bort men det snöar också ner ny snö och jag ägnar mig åt promenader och att umgås så mycket som möjligt. På lördag är det dock dags för mig att åka vidare, påsken är över och vardagen kallar. Oh well, den där vardagen vet jag faktiskt inte riktigt – jag jobbar härifrån också och jag kommer faktiskt inte komma hem till Helsingfors förrän på torsdag nästa vecka.

Min resa hemåt kommer nämligen vara en liten turné där jag först kommer få lift tillsammans med min mamma ner till Umeå. Där ska jag spendera några dagar innan jag tar färjan över till Finland och Vasa. Jag har passerat Umeå otaliga gånger med bil och med tåg, men aldrig stannat till där. Och Vasa har jag bara besökt som hastigast när jag föreläste där. Nu är jag nyfiken på att upptäcka båda dessa städer närmare.

Därför efterlyser jag dina bästs tips för både Umeå och Vasa!

Vad får jag absolut inte missa? Finns det någon spännande butik, något underbart café, promenadstråk eller sevärdheter som du kan tipsa mig om? Eller bor du kanske där och vill ses för en fika? Jag kommer nämligen resa helt på egen hand så sällskap är alltid uppskattat.

Så, ge mig gärna alla Umeå- och Vasatips som du kan tänkas ha! Tack ♥

Inlägget Umeå & Vasa – har du några tips? dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Umeå & Vasa – har du några tips?

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×