Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Varför ska man följa sin passion och göra något man älskar?

Många som väljer att bli egenföretagare gör inte det för varken framgång eller pengar, många gör det för att ha makten att styra över sitt liv – och sitt arbetsliv.

Jag har aldrig förstått det här med att skilja på jobb och fritid, att Ett Jobb är ett jobb – och sen har man ett liv? Och nu kanske du tänker att hey – alla behöver mat på bordet, men många har betydligt mer än bara mat på bordet, massor av grejer som man inte alls behöver. Att bo i en dyr innerstad, att äga en bil, att handla svindyra skönhetsprodukter, äta ute, shoppa kläder och prylar som egentligen inte behövs. Ett superfint hem man aldrig hinner vara i (bästa saken med att jobba hemifrån är att jag verkligen får njuta av hemmet!!)

Hur mycket pengar behöver man egentligen? Är det värt tiden man inte trivs på jobbet? Eller alla övertidstimmar? Och varför har vi ens 8-timmars arbetsdagar?

Hur som helst. Den här videon, du har kanske redan skrollat förbi den i ditt flöde någonstans på internet, men den är sevärd. Och kanske får den dig att fundera lite, på om du trivs med vad du gör eller vad du skulle kunna göra annorlunda.

When asked what surprised him most about humanity, the Dalai Lama answered, ”We sacrifice our health in order to make wealth, then we sacrifice our wealth in order to get back our health.” 

”We eat on the go, meet on the go, we even sleep on the go and then we wonder why everyone cheats on the go.”

Mer om passion och att följa sin dröm


* Hur vågar man ta steget mot sin dröm?
* När en dröm blir verklighet
* Vad ska man göra om man inte vet vad man vill göra?

Inlägget Varför ska man följa sin passion och göra något man älskar? dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Varför ska man följa sin passion och göra något man älskar?

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×