Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sthlm & Travel Media Day

Jag kom till Stockholm i måndags för att hänga här ett par dagar innan jag ska på jobbkryssning slash konferens till Riga. Det passade sig så bra att det samtidigt var ett event inom resor för media och bloggare som tog plats här. Eventet var på Downtown Camper som är Scandics nya signaturhotell, så jag bestämde mig för att bo här också. Spännande att få prova på denna hypade nyhet – ni kan vänta er en recension senare.

För övrigt har jag alltid lite mixade känslor över att besöka Stockholm. Känner mig aldrig särskilt hemma här, alltid lite vilsen. Trots att det är så vackert. Men det är ju aldrig skönhet som gör att vi trivs eller känner oss hemma, det handlar om något helt annat. Och vad det är – och varför jag känner så som jag gör med Stockholm, det kan jag inte riktigt sätta fingret på.

Den här bilden tog jag i måndagskväll från hotellets rooftop-lounge The Nest, där det också finns både gym och spa.

I måndags hann jag träffa Lisa som precis flyttat från Holland till Stockholm (om ni minns var jag och hälsade på henne i Haag). Idag tog jag på min djungeltröja (en favorit), mitt pitchigaste jag (ni vet när man ska sälja in sig själv och det man gör) och gjorde mig redo för Travel Media Day.

Som tur var hade jag flera vänner på plats under dagen. Det är något som underlättar under mingel och mässor, om man åtminstone har någon man känner och kan klamra sig fast vid.

Här är Helena och Jeanette som båda hänger med till Riga i morgon.

Downtown Camper är för övrigt ett riktigt nice hotell att bara hänga på. Jag har hängt här hela dagen och känner mig ganska så hemma nu. Kunde stanna här en vecka, minst. Älskar också att de till exempel har dessa gungor som stolar i ett av de utrymmena vi befann oss i under dagen.

Hendrik fångade den här bilden på mig när vi satt här och drack kaffe och kikade ner på Stockholms utbud av alltifrån internetcaféer till souvenirbutiker.

Efter dagen och timmar av intressanta och bra samtal var vi några som tog oss vidare till Mood-gallerian för mat och öl. Eller ja, vin och cider landade det i tillslut. Och pizza, riktigt bra pizza.

18|89 Fast Fine Pizza. Med en pizzaexpert till pojkvän som lärt mig ett och annat kan jag verkligen rekommendera det här stället, och särskilt deras vita pizza med portabello och rosmarin.

Sen slutade vi på Boqueria med spansk cider och samtal om skillnader Finland/Sverige, teknologin runt oss och böcker, typ.

Och plötsligt, bland dessa samtal 4-5 nationaliteter emellan, kändes inte Stockholm riktigt lika dumt. Och jag undrade om inte livet alltid borde vara såhär, med nya möten, spännande konversationer och skratt.

Inlägget Sthlm & Travel Media Day dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Sthlm & Travel Media Day

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×