Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fyra nya böcker hos Nextory som jag är nyfiken på

Det här inlägget är ett reklamsamarbete med Nextory

Ibland när jag trevar omkring i bokaffärer så blir jag lite ledsen över alla nyheter som jag så gärna skulle vilja läsa men måste vänta med eftersom jag nuförtiden mestadels ägnar mig åt ljudböcker (eftersom det är så effektivt och smidigt och min läsning inte annars blir av). Men ibland har man tur och nya böcker är snabbt ute som ljudböcker och jag tror att vi framöver kommer få se ännu fler nyheter också direkt som ljudböcker, i takt med att dess popularitet växer.

Så här kommer fyra nyheter och tips som finns som ljudböcker hos Nextory och som jag är nyfiken på och tänkte ta mig an nu i februari!

Prova Nextory i 30 dagar med kampanjkoden JENN.

nyheter Nextory ljudböcker

Fyra nyheter hos Nextory


Still me / En andra chans

Av: Jojo Moyes

Har ni hängt med på att det kommit en uppföljare till Me before you (Livet efter dig) och bok nummer två After you (Arvet efter dig)? Tredje boken finns alltså nu ute under titeln Still me och den versionen har precis kommit in på Nextory som ljudbok. På svenska har boken titeln En andra chans och finns i butik om du hellre läser på svenska. Jag vet inte vad jag ska tycka om att det kommer en del 3 – men kanske vill de rida på vågen efter succén av första boken och filmen? Bok nummer 1 var så speciell i sitt slag och kanske hade den behållt sin magi ytterligare om den faktiskt fått vara en berättelse på egen hand, utan uppföljare. Men jag är ändå nyfiken och kommer ta mig igenom Still me också.

Livet går så fort. Och så långsamt

Av: Martina Haag

Låt dig inte luras av bokomslaget som följer samma stil med rutmönster som Martinas tidigare bok Det är något som inte stämmer (som var en ganska kort och sorglig bok baserat på hennes upplevelser kring otrohet och skilsmässa). Det var när Sandra Beijer uppmärksammade denna som jag blev intresserad av den – hon hoppas nämligen på att de ska göra film av den. För övrigt Martina Haag som själv läser upp och det tycker jag är ett plus!

Nomophobia – rädslan att vara utan sin telefon

Av: Patrik Wincent

Tycker det är intressant och viktigt att då och då fundera över sina teknik- och typ sociala medie-vanor. Jag lyssnade nyligen på Henrik Fexeus podcast Kan själv och avsnittet Hur stort är ditt bekräftelsebehov? Den här boken följer lite samma spår, men mer inriktat på varför vi är så beroende av våra mobiler. ”Och vad är vi rädda för? Att inte vi inte får bekräftelse? Vad missar vi egentligen?” Bara 50 minuter lång att lyssna på, så lite som ett poddavsnitt den med.

”I den här ljudboken lär du dig identifiera beteenden som kan vara skadliga för dig själv. Du blir utmanad att reflektera över dina egna mobilvanor. Du får ta del av forskning som visar häpnadsväckande fakta och avslöjar en framtidsbild som vi kanske inte är beredda på.”

Jag utan dig

Av: Kelly Rimmer

En kärleksberättelse som utspelar sig i Sydney, om Callum som jobbar på PR-byrå och Lilah som är en jurist och miljökämpe. Verkar börja som en väldigt mysig berättelse som eventuellt utvecklas till ett något tyngre avslut.

nya böcker på nextory

Visst älskar man när böckerna man väljer ut råkar färgmatcha såhär vackert?

Vill du prova Nextory under en månad?

Nextory är en av de samarbetspartners jag jobbat med längst så det här erbjudandet är knappast någon nyhet för dig. Du kan alltså precis som tidigare passa på att testa Nextory genom att signa upp här och ange jenn som kampanjkod. Du får prova gratis under 30 dagar och kan avbryta när du vill om det inte passar dig – om du precis som jag blir kär kan du fortsätta och pengarna dras automatiskt varje månad. Det är också därför du måste fylla i ditt bankkort redan vid registrering.

Och så undrar jag – vad läser du just nu?


Ps. Boken på första bilden är en bok jag fick hemskickad. Den utspelar sig i Paris, har namnet Kalejdoskop och är skriven av Pernilla Jourde. Jag har inte hunnit läsa den ännu men tänker att du som gillar Paris och Frankrike kanske är nyfiken på den.

Inlägget Fyra nya böcker Hos Nextory som jag är nyfiken på dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Fyra nya böcker hos Nextory som jag är nyfiken på

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×