Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mina mål för 2018

I veckan tog jag mig äntligen tiden och gjorde en mer personlig review över 2017 och satte upp mina mål för 2018. När jag bläddrade igenom alla mål och drömmar jag listat för ett år sedan var det nästan läskigt. Det jag ville fokusera på, den hemliga önskan jag hade för året – det var exakt så det blev. Kanske är det ingen slump? När vi funderar på vad som betyder något för oss och bestämmer oss för att gå i den riktningen, så är det inte omöjligt att uppnå. Bara man tar ett steg i taget och har lite tålamod.

Foto: Jesper Sandström.

Det här vill jag uppnå 2018


Jag kommer lista några av Mina största och främsta mål här men jag har också ännu fler drömmar och mål på listan som jag vill hålla för mig själv. Men några ska ni få ta del av.

Mina mål 2018 är att:

* Fakturera 40 000 SEK/månaden
* Fortsätta och utveckla podden
* Göra ett fotouppdrag
* Instagramma varje dag och dubbla antalet följare
* Blogga 6 av 7 dagar
* Publicera 12 videos på YouTube
* Hitta en hobby/sport och vara passionerad för något utanför allt som kan förknippas med jobb
* Gå 7000 steg om dagen (vardagsmotionen – en utmaning när man jobbar hemifrån)

Och alla resedrömmar för 2018? De kommer i ett eget inlägg.

Så når jag mina drömmar och mål 2018

Jag har också valt ett ord som jag önskar ska prägla mitt år – ett så kallat fokusord, eller one word som Sandra uttryckte det! Och det finns två områden jag vill lägga störst fokus på under 2018. Förra året valde jag ordet passion – och ja, jag följde verkligen min passion och gjorde den till mitt jobb.

Vilket ord jag valt för i år och vilka områden jag vill fokusera på – det berättar jag i vårt senaste poddavsnitt som handlar om just drömmar och mål. Podden heter Livet utomlands men vi har också en tagline ”don’t call it a dream” – och gillar att prata om just mål och att våga följa sin dröm. Därför kändes det naturligt att börja året med ett peppigt avsnitt om hur vi planerar för att nå våra mål det här året!

Om du vill höra mer om hur jag tänker kring mina mål och drömmar och dessutom få tips på hur du kan sätta upp dina mål för 2018 ska du lyssna på poddavsnittet som kom ut idag! Du får också höra Sandras spännande planer som modedesigner i Paris. Några av våra tips har vi också delat i Facebook-gruppen Don’t call it a dream.

Jag och Sandra hann faktiskt ses i mellandagarna när vi båda var på besök i Göteborg. Vi tog en fika på Da Matteo och pratade om mycket som vi annars inte hinner prata om utanför podden.

Vilket är ditt främsta mål för 2018?


Inlägget Mina mål för 2018 dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Mina mål för 2018

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×