Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Musikhjälpen 2017 – barn är inte till salu

Det viktigaste som händer i Sverige den här veckan är detta: Musikhjälpen. I måndags drog årets Musikhjälpen igång och sedan dess har det varit mitt sällskap här hemma under arbetsdagarna. Det är ett otroligt berörande och fruktansvärt ämne och problem som belys. Hela grejen som pågår nonstop under 6 dagar ett fantastiskt initiativ. Jag tror de flesta svenskar har hört talas om Musikhjälpen, men jag vet inte hur det är med er i Finland – om ni känner till det?

En decembervecka om året sänder P3 Musikhjälpen dygnet runt i syfte att samla in Pengar för ett gott ändamål – en produktion av Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. ”11-17 december flyttar tre programledare in i en glasbur på Rådhustorget i Umeå. Där kommer de att samla in pengar till Radiohjälpen och informera kring ett rättviseprojekt. Programmet sänds non-stop i P3 och på SVT Play, och stora delar av dygnet i SVT.”

Det här året är temat: barn är inte till salu

Varje minut säljs fyra Barn i sexhandeln världen över. En del barn som lever i fattigdom tvingas bidra till familjens försörjning och att sälja sin kropp kan ibland vara det enda alternativet.

Läs mer här.

Som bloggare har jag bidragit till den insamlingsbössa som finns för svenska influencers: skänk pengar till den här! Och uppmanar dig att också skänka några kronor. Swisha 100 kronor, eller åtminstone 50 – det är likvärdigt med en kaffe på ett café, det kan du avvara för att rädda barnen och hjälpa till för en bättre framtid.

Musikhjälpen 2017

♥

Inlägget Musikhjälpen 2017 – barn är inte till salu dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Musikhjälpen 2017 – barn är inte till salu

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×