Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Känslor en lördagsmorgon

Det var en sak som gjorde mig glad och lugn igår när jag vaknade. Ett klädmärke för herrar som min kille gillar hade nämligen, istället för galna erbjudanden, lagt upp endast en text ”Closed for your consideration” följt av en text där de förklarade ”Today is the best day to be reminded of this simple truth, “Less Is More,” while also focusing and reflecting on what really matters. So there will be no sales, no selling of any kind.” De höll sin butik stängd, på den dag där alla andra butiker kapitalisera på våra shoppingsuktande själar. De borde lansera kläder för kvinnor också, jag skulle vilja att mina kläder endast kom från företag med ett sådant tänk. Det finns i och för sig kanske fler?

En härlig cappuccino på ett café i Haag för ett par veckor sedan, suktar efter en sådan i detta nu medan havregrynsgröten kokar. 

Förutom det har alla reor gjort mig stressad, för att vi behöver massor av saker till vårt nya hem och verkligen borde ”passa på nu”. Idag ska vi dock och prova ut en säng (som inte är på rea, pjuh). Vilket jobbigt beslut att behöva ta, känner jag? En säng liksom, har inte behövt tänka på ett sådant inköp sedan jag flyttade in i min studentlägenhet våren 2011. Finns tusen saker jag hellre skulle ägna mig åt en lördag liksom.

Är också lagom pmsig den här veckan. Jag vet inte vad pms gör med er, men jag blir superkänslig och får nedsatt självförtroende och tvivlar på allt. Hehe… :))) Men, det går ju över. Och i dessa lägen är det bra att påminna sig om detta:

Holländska, inte så svårt som man tror va?

Pst, du har väl inte missat?

Och du, du kommer väl ihåg att signa upp för bloggens nya månadsbrev – blir jätteglad om du vill fylla i din mejl här! Lovar att inte skicka något spam eller irrelevant. ♥ Dubbelkolla också att det inte fastnar i skräpkorgen.


Ha en fin helg hörni, jag har lite jobb, shopping (som sagt) och massor med kompishäng framför mig. Förhoppningsvis lite tjuvstartat julmys också.

Inlägget Känslor en lördagsmorgon dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Känslor en lördagsmorgon

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×