Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Efter resor-ångest & caféfredag

Fredag. Det ordet är så mycket kärlek.

Jag sitter just nu på Kuuma inne i Helsingfors tillsammans med mina två blogg-vapendragare Malin och Veera. Vi har ätit lite lunch och ska jobba här i eftermiddag. Kuuma är faktiskt ett sjukt nice café men det är första gången jag är här. Det ligger i Helsingfors kanske hippaste kvarter, Rödbergen, och folk är seriöst såå hippa här. Ni vet, någon har lila hår, en annan en extremt gul och fluffig jacka, en tredje gråa mjukisbyxor (på ett typiskt coolt sätt och inte alls som om det först hen hittade i garderoben). Man får också ha med sin hund så jag har suttit och stirrar kärleksfullt på en liten isbjörn och en liten fluffig sak. Vi är också eventuellt lite för högljudda för det här stället, så nu vet alla allt om oss.

Typiskt bra fredagsjobb anyway.

Efter resor-ångest

Min vecka har varit lite sådär halv som veckor blir när man är borta över helgen och reser hem på måndagar. Jag måste sluta resa på måndagar – eller acceptera att det får vara så. Känslan av att veckan är halv är liksom en ganska oskön känsla. Och det är faktiskt en nackdel med weekendresor – jag är van att kunna jobba lite på helgen och då känner jag mig betydligt mer i fas. I fas med jobb, livet, hemmet, vänner. Kanske har det något att göra med ett orimligt kontrollbehov? Förmodligen. Det är ju av samma anledning jag tycker det är stressigt att överhuvudtaget resa iväg. Har jag med allt? Har jag gjort allt jag skulle innan? Ska jag ha med mig en present? Osv. The struggle (så bortskämd?)…

Av någon anledning får jag också väldigt mycket ångest dagen efter jag kommit hem från en resa. Min kille har upptäckt mönstret och svarar bara lugnt du mår alltid såhär när du just kommit hem, det går över. Han har rätt och jag har en teori om att det förmodligen är en väldigt introvert del i mig som helt enkelt är helt uttömd efter en helg med nya intryck och trevligt sällskap 24/7?


Inlägg jag har i min pipeline just nu:

En annan sak. Tänkte att ni kanske är nyfikna på vilka kommande inlägg jag har i min pipeline just nu. Alltså tänkta inlägg jag planerar att publicera typ nästa vecka eller någon gång snart.

  • Amsterdam på 12 timmar
  • Julklapparna alla borde önska sig och diverse annat julrelaterat
  • Frihet under ansvar – livet som egenföretagare
  • Blogginläggen vi minns
  • Tips till dig som vill börja eller nyss börjat blogga

Något inlägg som lockar mer än någon annat och som du gärna skulle vilja läsa?

Om ni undrar varför jag gör en tittut-pose? Det är en funktion min Lumix har, selfie-mode och göm ansiktet bakom händerna, när du tar bort dem så fattar kameran att den ska fokusera och ta bilden. Så bra grej! Man hinner ta bort händerna också såklart, tog de två första bilderna med just den funktionen.

Ha en awesome helg hörni. ♥

Inlägget Efter resor-ångest & caféfredag dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Efter resor-ångest & caféfredag

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×