Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Böcker jag läst i höst och är nyfiken på i vinter

Ruggiga vindar, ett mörker som gör oss påminda om årstiden. Hösten har gått över till Vinter och i väntan på julen så är det just urmysiga hemmakvällar som lockar mig, och kanske er också? Så jag tänkte vi skulle kika lite på vilka böcker jag planerar att lyssna på i vinter – kanske kan du få lite inspiration. Men först ska jag lista några böcker jag läst under hösten. Jag lovade ju förra veckan att berätta vad jag har läst och planerar att läsa.

Böcker jag läst & lyssnat på i höst


* Flickorna i parken – Lisa Jewell
Typiskt bra bok att läsa om man vill ha något enkelt och lite spännande. Något i den tycker jag är lite jobbigt, kanske är det att jag irriterar mig på vissa karaktärer. Men jag gillar Lisa Jewell och tycker ändå den är helt klart läsvärd!

* Vad heter ångest på spanska? – Michaela von Kügelgen
Mysig och lättläst bok som utspelar sig i Ecuador och kanske perfekt att ta med om du åker till en strand för sol och bad. Också här infinner sig en viss frustration över hur huvudkaraktären beter sig, men hon växer och i slutet känner jag mig lugnare.

* Stanna – Flora Wiström
Otroligt gripande handling. Hade den i öronen när jag cyklade en dag och minns hur jag inte kunde sluta gråta. Verkligen välskriven och också fin trots att den är lite hemsk.

* Livet börjar när du inser att du bara har ett – Raphaëlle Giordano
Jag vet inte vad det var i den här som jag fastnade för, men jag hittade den av en slump, började lyssna och blev som uppslukad. Man vill liksom verkligen veta vad som händer samtidigt som det fungerar lite som en peppig självhjälpsbok för dig som kan behöva lite inspiration och en touch av positivitet i ditt liv. Dessutom är hon en fransk författare och handlingen utspelar sig i Paris!

böcker höst

Alla böcker utom den andra finns hos Nextory och det är där jag lyssnat på dem. Med min rabattkod kan du ladda ner appen och lyssna gratis under 30 dagar.

Böcker jag är nyfiken på / planerar att läsa i vinter


* RUM: En roadtrip genom psyket. En nyss utgiven bok av Alex och Sigge. Jag var väldigt skeptisk men har nu precis börjat lyssna på den och något som fick mig att vilja fortsätta är språket. De har liksom en känsla för det där med att skriva ändå.

* Högre än alla himlar av Louise Boije af Gennäs är en mycket längre bok än vad jag vanligtvis läser och det är dessutom en triologi. Men jag fick tipset av Lisa och boken utspelar sig i Stockholm och ska vara riktigt bra, så jag tänkte ta mig an den!

* Björnstad. Fredrik Backmans Björnstad och uppföljaren Vi mot er som nyligen kom ut. Jag gillar ju honom som författare, eller älskar till och med. Men att boken handlar om sport är det som avskräcker mig. Bör jag ge den en chans?

* Vem fan är han? Av och om Daniel Redgert. Jag är lite nyfiken, det ska erkännas, men samtidigt tycker jag det är lite tråkigt att läsa om kändisars liv…? Har du läst den och vad säger du i så fall?

Sköldpaddor hela vägen ner. John Green har släppt en ny bok!! Jag gillar ju honom och hans ungdomsböcker. Så den vill jag definitivt höra på i vinter!

nya böcker vinter 2017

Alla böcker finns att lyssna på hos Nextory. 

Inlägget Böcker jag läst i höst och är nyfiken på i vinter dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Böcker jag läst i höst och är nyfiken på i vinter

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×