Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fyra små saker jag vill tipsa om

* Gör en mood/vision-board: Snart är det nyår och då får man vara sådär mysigt nostalgisk och visionärisk över det nya året. Det är också ett extremt bra tillfälle för att göra en visionboard. Sandra har skrivit om det, eller snarare om att göra en moodboard. Hon tipsar också om en bra tjänst för om du vill beställa hem lite bilder att använda. Jag brukar klippa ut bokstäver och inspirerande saker från gamla tidningar – men det kan vara kul med exakt de bilder man tänker sig.

Vem blir inte glad av lite peppiga ord? Här på ett torg i Haag.

* Hur snabbt/långsamt laddar din blogg? Har du koll på hur länge det tar för Din Blogg eller sajt att ladda när någon går in på den? En webbsidas laddningstid är en av de viktigaste faktorerna för en besökare idag – och således något Google också bryr sig om (och alltså påverkar din SEO). Du kan själv fundera på det, har du bra tålamod när du väntar på att en blogg eller nyhetssajt laddar? Sanna skriver om det här i sin blogg och berättar hur hon lyckades få ner laddningstiden på sin sajt. Och här kan du själv kolla hur snabbt din sajt laddar.

* Ny podd för marknadsförare! Min vän och tidigare studiekamrat Sanna har släppt podden Marknadscoacherna på företaget där hon jobbar tillsammans med sin kollega. Det är väldigt hands on och konkreta tips om hur man går tillväga och gör olika saker inom marknadsföring – alltifrån Linkedin-annonser till hur man seo:ar blogginlägg eller skriver ett whitepaper.

En annan bild från helgen i Haag. 

* Hur det är att jobba som influencer? Sara som är framstående i sin nisch som influencer inom trädgård skriver om det bästa och sämsta med att vara influencer. Hon berättar vad hon tjänar pengar på och ger sina bästa tips till dig som också vill jobba som influencer.

Inlägget Fyra små saker jag vill tipsa om dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Fyra små saker jag vill tipsa om

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×