Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Things that make my heart stop

Förutom sånna här überfina instagraminlägg eller när man får en galet rolig inbjudan/eller besked på mejlen så finns det något annat som kan få mitt hjärta att liksom stanna upp en liten sekund. Det känns i alla fall så. Jag vet inte om det är fysiskt det som faktiskt händer? Men Det spelar kanske mindre roll.

Till exempel när jag råkar gå in på ett gammalt blogginlägg från 2012, som det här. Det var bara en simpel uppdatering från Nya Zeeland, med bilder på studentrummet jag bodde i under min termin där. Men, de bilderna. Oh my. Plötsligt rusar de där månaderna och alla minnena genom mig. Jag minns tankarna, smakerna, dofterna – känslorna. Allt. Jag brukar tänka att det var en av mina drömmigaste tider, typ någonsin. Jag var ensam på äventyr för första gången, träffade underbara människor, festade jämt och dejtade spännande killar. Det var som en ganska typisk tonårsroman. Och jag var så ung, och careless.

Auckland. 20 år gammal. På äventyr långt långt hemifrån.

Min svenska Gaby, min partner in crime.

Här fyllde någon år. 

Och här skulle vi på rugby och se All Blacks.

Love is all you need. Och min elefantring som var väldigt symbolisk under den här tiden.

Min bästa utklädnad ever. Vi var en hel smurfarmé. Jag var en trädgårdsmurf(?)… Älskar den här bilden också, efter en lång kväll precis innan hemgång.

Wellington.

Det var såklart inte 100% drömmigt, såklart inte. Baksidan? Förutom ett hjärta som förmodligen gjorde ont till och från, och är sånt som hör livet till (särskilt när man är just fyllda tjugo), så hade jag extremt mycket kroppsångest. Studentlivet var ingen hälsosam livsstil och det hade sina konsekvenser – och det var jättejättejättejobbigt. Jag önskar bara att man inte skulle ha brytt sig så mycket.

Men det är väl det som är livet – aldrig riktigt svart eller vitt.

Inlägget Things that make my Heart stop dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Things that make my heart stop

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×