Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fredag → helg

Tags: varit mina fredag

Det har Varit en ganska lugn vecka för mig. Stockholm gjorde mig lite utmattad så jag behövde det. Vädret ute har emellanåt varit sjukt fint och då har jag passat på att promenera ner till havet. Det finns nog ingenting som är så helande. Att promenera längs med stränder eller bestiga berg, det är två saker jag tror de flesta själar mår bra. Jag har dessutom haft lov från min finskakurs den här veckan – och inte riktigt öppnat finskaboken alls. Det har också varit skönt, och kanske lite behövligt? Det får ju inte bli för mycket av det ”goda” (att plugga finska är verkligen en hatkärlek).

Många sånna här solnedgångar från vår lägenhet. Vet aldrig vad jag ska göra med alltihop när det blir sådär rosavackert.

Trots lugnet har det varit en ganska peppig vecka. Clara som jag hann se snabbt i Stockholm gav mig massor av pepp över Skype på onsdagen. Jag har messat med Sandra under veckan och fått ta del av hennes kreativa energi från Paris. Igår fick jag hänga både med Malin och Veera på ett lite lyxigt event om resor här i Helsingfors.  Och alltså, jag inser när jag rabblar upp namnen på dessa människor att det inte är så ensamt det här egenföretagarlivet ändå. Så tacksam över dessa vänner som också blir ens kollegor.

En helt oredigerad bild tagen från mitt skrivbord mot köket. Oredigerad i den bemärkelsen att det ligger papper på stolar och på bordet, blommor och kryddor står i en enda röra och kläder ligger slängda på den blåa fåtöljen. 

Och nu är det FREDAG. Jag har precis duschat och ska strax iväg och träffa Mina vänner som brukade vara mina kollegor. Kontrasten. Vi hängde ofta på fritiden även när vi jobbade ihop och träffas såklart inte lika ofta nu, men de är fortfarande bland mina närmsta här i Finland.

Klockan är alltså runt sex och ännu en magisk solnedgång. Det märks så tydligt nu hur dygnen blir kortare. Men så tänker jag på Gällivare där skillnaden är ännu större, och där vintern blir riktigt riktigt mörk – då känner jag mig lite lugnare. Ett mål jag har för vintern är förresten att gå ut och fånga dagsljuset så ofta jag kan, det borde liksom vara enklare när jag inte är låst till ett kontor och styr mina arbetstider själv.

Hoppas ni haft en fin vecka och får en bra helg!

Inlägget Fredag → helg dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Fredag → helg

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×