Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nya blogg- & instagramfavoriter.

I livet (jobbet?) som bloggare ingår det också att läsa ett gäng bloggar. Dels för att det finns så mycket bra därute och dels för att det är en trevlig community att följa och liksom ”hänga med online”. Det kan visserligen vara tidskrävande men bloggandet går idag mycket mer mot kvalité framför kvantitet och det är något jag välkomnar. När bloggarna uppdateras mer sällan men med bättre innehåll kan det snarare förhöja hela upplevelsen. Sen är det härligt att ha en mix, vissa som uppdaterar dagligen och andra som uppdaterar 1-2 gånger i veckan. Men det där med att uppdatera 2-4 gånger om dagen, vi kan konstatera att de tiderna är förbi.

blogg och instagram-favoriter

Foto: Unsplash.

Jag har ett par Favoriter i bloggvärlden som alltid är de första inläggen jag läser men jag älskar också att hitta nya favoriter. Det är svårt att hitta nya bloggar som man gillar, för det är så mycket som ska klaffa för att man verkligen fastnar för en blogg, ni vet. Visst är det lätt om det är ett gäng fina bilder och någon som lever ett spännande liv, men det är långt ifrån allt. Det måste finnas något mer, någon anledning till varför man väljer att stanna kvar och fortsätta läsa.

Nyfunna favoriter i bloggvärlden

Nyligen har jag funnit ett par nya härliga favoriter både i bloggvärlden och instagramvärlden. Men delad glädje är dubbel glädje och därför vill jag passa på att dela dessa med er! Så varsågoda här kommer inspiration i form av 5 stycken bloggar och 4 stycken instagramkonton!

Vandringsbloggen

Det är precis vad det låter som, en blogg om vandring. Angeliqa är kvinnan bakom bloggen och hon har nyligen sagt upp sig från en trygg anställning för att satsa helhjärtat på sitt egetföretagande som vandringsinspiratör och friluftskonsult. Förutom all härlig vandrings-inspiration är det imponerande att se hur bloggandet kan öppna upp nya världar och går att bygga ett företag på!

Vandringsbloggen

Bild: vandringsbloggen.com

Vandringar är något man kan göra i närheten av där man bor eller åka på långväga resor för att göra. Just nu har jag ett extremt vandringssug och tills jag kommer iväg (förhoppningsvis till våren/sommaren) på någon vandring så stillar jag suget med Vandringsbloggen.

LaLinda

Linda är kvinnan bakom Sveriges branschorganisation för bloggare och influencers som nyligen gjorde nylansaring under namnet Influencers of Sweden. Det är imponerande att se vad hon lyckats utveckla under senaste året och det känns tryggt att ha henne som kapten över det här skeppet. Hon var så sent som i veckan och pratade i riksdagen om marknadsföring i sociala medier. Så hennes blogg LaLinda är spännande att följa och är en av mina nya favoriter!

LaLinda

Bild: Lalinda.se

A Startup Story

I den startup-värld jag befinner mig i tack vare mitt jobb så är det kul att följa andra i samma värld. Bloggen A Startup Story drivs av de två unga kvinnorna Veronica och Camilla som skriver om projekt de jobbar med och andra spännande startups och inspirerande företagare.

A startup story

Bild: Astartupstory.se

Teknifik

En blogg om teknik, det låter kanske inte jättesexigt? Men Elin med bloggen Teknifik gör detta riktigt bra! Hon skriver liksom om bra tips för sånt som är bra att veta för vardagstekniken som man dagligen använder. Till exempel tips för att göra datorn snabbare, så använder du nya funktioner i iMessage (för alla oss iPhone-nördar) eller inlägget om hur du tjänar pengar på att blogga (som är intressant för alla oss som bloggar).

Teknifik

Bild: Teknifik.se

Life on Blueberry Street

Det här är bara inte en ny favorit utan också en helt ny blogg. Det är en gammal bekant från Gällivare, Amanda, som driver bloggen med det mysiga namnet Life on Blueberry StreetFör mig är det kul att få en inblick i livet i norr, med härliga vinterbilder, friluftslivs, natur och inspirerande historier från det enkla men fina vardagslivet. Amanda har dessutom en talang för skrivandet så det är jättekul att se att hon startat en blogg! En bonus är att det också verkar bli inslag av träning då Amanda även är träningsinstruktör och en stjärna på zumba!

Life on blueberry street

Bild: nouw.com/blueberrystreet

Nyfunna favoriter på Instagram

Instagram för mig är mest att följa vänner och bekanta men också flöden med riktigt bra bilder – men inte för professionella bilder, då kan jag tycka att det blir lite tråkigt. Så här kommer fyra Nyfunna Favoriter på Instagram!

Janne Jensen

Jag minns inte hur jag hittade den här tjejen men hon verkar vara en ännu oupptäckt Instagram-talang som postar magiska bilder från Norges fantastiska natur. Färgstarkt, uppfriskande med mycket berg, hav och stå-på-händer.

@Jannejensn

Jannejensn instagram

Dudeellen

Hannah med bloggen Cup of Positive har även ett otroligt fint instagramflöde. Drömmigt och alldeles underbart. Att hon är uppe i över 9000 följare är inte särskilt konstigt eller förvånande.

@dudeellen

dudeellen instagram

Inger in Dubai

Inger är från Norge, är runt 30 och har sedan 4 år bott i Dubai där hon driver företag. Hennes instagram har över hundratusen följare och jag är vanligtvis inte så förtjust i de gigantiska kontona, men det jag fastnade för är hennes lilla bebis som är med under träningspassen. Hon ser verkligen ut att älska att vara med under träningspassen med sin mamma! Bonusen är det också är bra träningsinspiration ;)

@ingerindubai

Ingerindubai Instagram

Babba C

Nyligen läste jag en artikel om Babba Canales och blev så imponerad av denna tjej! Hon jobbade med marknadsföringen och lanseringen av Uber i Sverige och blev sedan förflyttad till deras kontor i NYC. Nu har hon lämnat företaget för en ny spännande startup Away (vill ha en sån resväska!). Hon är bara 26 år, har ett jäkla driv och har blivit omnämnd på Forbes 30 under 30-lista. Kul att följa en sån person på Instagram, där hon postar rätt drömmiga bilder + att hon har en cool stil.

@babba.c

babba.c instagram

Har ni hittat några nya favoriter i bloggvärlden eller på Instagram nyligen?

Dela gärna med av er några favoriter i kommentarsfältet – sharing is caring osv. Och hoppas ni fann lite inspiration från mina favoriter också! :)

Inlägget Nya blogg- & instagramfavoriter. dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Nya blogg- & instagramfavoriter.

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×