Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bloggens IT-avdelning – en kärleksförklaring.

Den senaste veckan har bloggens IT-avdelning spenderat drygt 28 timmar åt att ordna designen här på bloggen. Något ni läsare faktiskt knappt kommer märka av. 28 timmar i arbetstid är en hel del och jag är glad att jag inte behöver betala den timpenning som IT-avdelningen vanligtvis jobbar för. Det som ni möjligtvis kommer märka av är en ny funktion, när ni skrollar ner från ett inlägg kommer nästa inlägg automatiskt att dyka upp nedanför. Detta är en funktion som nyligen dykt upp på många nyhetssidor och jag hoppas att ni inte upplever den som ”spammig” utan att det snarare är mer användarvänligt. Kommentera gärna hur ni tycker det fungerar, all feedback uppskattas!

Förresten, att det tog så pass lång tid att bygga in en ”liten” funktion i bloggen har och göra med att han fick bygga om hela designen. Har jag fattat det rätt så gick vi över till Bootstrap (från WordPress? Html?), som är en sorts modern webbdesign (återigen, om jag förstått det rätt). Till följd av detta tror jag också att Bloggens font kan ha ändrats en aning, förhoppningsvis är vi överens om att det var till det bättre.

Vem är då bloggens IT-avdelning? Ja hela avdelningen består faktiskt endast av en person, min alldeles fantastiska bror, Jesper. Han som en gång introducerade mig för Linux och sedan med tvång fick mig att börja använda Mac. För 4 år sedan hjälpte han mig att sätta upp en egen bloggdomän med Wordpress och gick naturligt in i rollen som IT-ansvarig. För detta står jag honom i evig tacksamhetsskuld. Särskilt från senaste veckans 28 arbetstimmar har jag innevarande skuld och jag kan tänka mig att betala tillbaka den i typ marknadsförings- och SEO-kunskap.

bloggens it-avdelning

Här är han min bror Jesper (bloggens IT-ansvarige), och jag.

Förutom att han kan det här med programmering så är han ruskigt smart och skarp. Och då tänker ni, men herregud du är ju hans syster och ganska partiskt i den frågan. Men han klev nyligen in som ny kolumnist på SvD:s ledarsida och det säger väl ändå något (jag tycker det är sjukt coolt och är så jäkla stolt!).

Är man fortfarande inte övertygad kan man läsa den första krönikan där han behandlar ”flyktingfrågan”: Varför gick gränslösheten åt skogen? Sen kan man hålla utkik för kommande krönikor! Han kommer skriva en gång i månaden för SvD och jag tror det kommer bli flera kontroversiella ämnen med vassa argument och kloka synpunkter.

Jesper SvD kolumnist


Så ett stort tack till världens bästa bror för att du är så himla himla bra och så himla snäll som alltid hjälper en syster i nöd (nåja, nästan). Ni läsare kan också känna lite tacksamhet över att vi har den här fina bloggen istället för att till exempel ligga på någon trist portal som har jobbiga banners överallt och annat störigt.

Inlägget Bloggens IT-avdelning – en kärleksförklaring. dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Bloggens IT-avdelning – en kärleksförklaring.

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×