Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nieuwe stacaravans op Camping de la Plage

Beste lezer.

Na een paar weken wachten is het dan zover, de nieuwe stacaravans zijn op de parkeerplaats van ons restaurant Aux Terrasses de la Plage geleverd. Hierbij enkele foto's van het installeren van de vervanger van mobilhome N° 150.De vooralsnog lege kampeerplek N° 150.Mijn collega Christian rijdt de mobilhome vanaf de parkeerplaats van het restaurant naar de camping.

Twee andere collega's Jean-Vincent et Nicolas geven de juist aanwijzingen zodat de stacaravan goed door de poort komt.


 Met passen en meten komt de stacaravan er door heen. Na het weghalen van enkele struiken wordt de mobilhome via een naastliggende kampeerplek naar de uiteindelijke staplaats getrokken.


Door het natte weer van december en januari worden de werkzaamheden bemoeilijkt. Metalen plate moeten ervoor zorgen dat de stacaravan niet met zijn wielen in de grond zakt. Voor het laatste stuk wordt de trekker aan de mobilhome vastgemaakt.


Nu wordt hij op zijn plaats geduwd.


Et voila, de nieuwe mobilhome Louisiane staat op zijn plek.

De komende weken worden de nieuwe mobilhomes van de afwerking voorzien. Installatie van een terras, dakgoot, aansluitingen van elektriciteit, sateliet, water en afvoer. Hiervoor bericht ik weer binnenkort.

Met vriendelijke groet,

Bram van Camping de la PlageThis post first appeared on Uw Eigen Nederlander Op Camping De La Plage: Febru, please read the originial post: here

Share the post

Nieuwe stacaravans op Camping de la Plage

×

Subscribe to Uw Eigen Nederlander Op Camping De La Plage: Febru

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×