Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Daniela Crudu si Mihai Costea la Ranca

Apariţie inedită pe pârtia din staţiunea montană Rânca. Asistenta lui Capatos, Daniela Crudu, alături de iubitul ei, fotbalistul de la Steaua, Mihai Costea au fost văzuţi, ieri, pe pârtia din Rânca. Cei doi s-au cazat la o cabană mai retrasă, dar nu au evitat apariţia pe pârtie.

Turiştii din staţiunea montană Rânca au fost plăcut surprinşi s-o vadă în carne şi oase pe Asistenta Lui Capatos, Daniela Crudu. Asistenta de la emisiunea televizată pe un post naţional nu s-a sfiit să-şi pună schiurile şi să alunece pe pârtie alături de iubitul ei. S-au luat la întrecere pe pârtia de schi, iar după ce s-au săturat de schiat au dispărut fără urmă. Sexi-asistenta Crudu a fost implicată nu de mult, într-un scandal care i-a adus concedierea de la emisiunea matinală a lui Răzvan şi Dani. Ea a ajuns asistenta lui Capatos alături de Bianca Drăguşanu. Presa naţională a făcut cunoscută relaţia dintre Cruduţa şi Costea, după ce, mult timp, cei doi s-au întâlnit în secret. Acum relaţia lor este oficială, motiv pentru care Cruduţa şi Costea se afişează oriunde împreună.

Sursa: http://www.impactingorj.com/monden/crudu-si-costea-la-ranca.htmlThis post first appeared on Pensiuni Ranca, please read the originial post: here

Share the post

Daniela Crudu si Mihai Costea la Ranca

×

Subscribe to Pensiuni Ranca

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×