Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tack för fisken och adjö 2019

År 2019 är snart över. Vi tackar som sagt för fisken och välkomnar 2020. Det är nu man ska skriva något vettigt för att tacka 2019. Vi säger tack och lov att du är över. Eller rättare sagt, 2019 är ett år vi nog lärt oss mer om oss själva och världen än under de Andra åren vi levt. Ett galet år, från Kalix till Boiro. Från fast tjänst till ett osäkert liv som egna företagare och studenter. 2019 har bestått av en rad massa beslut som varit klockrena och andra beslut som varit helt sjukt dåliga. Summa summarum, tack 2019 det räcker nu. Du har visat vad du gått för och vi böjer oss för dig.

2020, vad kan vi vänta oss då? Vi kommer leva kvar här och gnälla för er om politik och ett hållbart samhälle. Vi kommer kritisera allt vi tycker illa om och vi Vill fortfarande att världen ska förändras. Vi tycker ganska illa om ganska mycket, så håll till godo. 2020, det låter så mycket, 2020… Ni som följer oss kommer få läsa politiska analyser, få se bilder på katter som tittar på TV och se vackra naturbilder. Precis som samhället hör allt ihop. Det vi önskar av er är att ni är lite snällare mot er själva 2020 och att ni är lite snällare mot andra. Vi tänkte börja med oss själva och varandra. Låt oss också föra talan för de som inte har möjlighet att tala för sig själva. För de som inte har en röst som vissa andra anser är värda att lyssna på. Då är vi helt konkreta och syftar på försämringar i LSS, eller att slå på en grupper som är utsatta för att vinna billiga politiska poänger.

Framför allt 2020 är en helt ny början. Frågan är, när vi hela tiden pratar om det som ska komma. Kanske ska vi avsluta med några ord och reflektera över vad vi vill och vilka vi vill vara? För är det inte så att vi lever lite i en dröm, vi pratar om sådant som varit men när kommer egentligen framtiden. Vad vill ha av framtiden? För det vi kan ena oss om är nog att vi lever i en värld som vi vill ska överleva. Tiden går så fort åt ett enda håll, vi letar ju alltid efter något vi inte har. Vi väntar på något som vi tror vi kommer ihåg. Vi lever som om vi hade all tiden i världen, men det har vi inte. Vi kan inte komma ifrån våra problem så som klimat och politik. Så var lite snällare mot varandra, tänk på framtiden och alla kan inte göra allt men alla kan göra något.

Inlägget Tack för fisken och adjö 2019 dök först upp på Two cats in a caravan.This post first appeared on Two Cats In A Caravan, please read the originial post: here

Share the post

Tack för fisken och adjö 2019

×

Subscribe to Two Cats In A Caravan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×