Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

En helt vanlig dag

Det kanske är lite väl djupa inlägg ibland så jag tänkte lätta upp stämningen lite. Vi har en liten annan livsstil och arbetar på distans. Det innebär mycket frihet och en hel del disciplin eller? Hur ser en Vanlig Dag ut för oss kanske kan vara en relevant fråga. Jo, vi har det faktiskt så bra att vi stiger upp lite när vi känner för det. Det är trots allt bara fem steg till kontoret så tiderna är flytande. Vi jobbar olika länge, vi anpassar oss helt enkelt efter hur mycket vi har att göra. Jag som skribent har än mer frihet då det bara är deadlines som ska följas och om jag skriver en text en dag och 20 texter imorgon är upp till mig. Som administratör anpassar jag mig efter min kunds behov. Lördag eller måndag är irrelevant för mig. För jag kan likväl vara ledig en tisdag som en söndag. Vi försöker vara helt lediga en dag i veckan. Det kan låta lite, men om jag jobbar två timmar en dag går inte att jämföras med den som jobbar 8-17.

Vandra i bergen har blivit en rutin

Varje Dag passar vi på att vara ute och gå. Ibland längre promenader och ibland lite kortare. Mina favoritplatser är två olika platser där jag kan sitta vid bäcken och filosofera lite. Många gånger tar vi lite fika med oss och sitter i lugn och ro. Vilken lyx det är att kunna gå ut i naturen och ta fikan istället för i ett fikarum. När Anders har mycket att göra går jag själv en sväng så tar han en kortare promenad med mig senare. Men varje dag är det frisk luft.

En av mina favoritplatser.

Varje dag kommer brödbilen och några gånger i veckan andra matbilar, det är bara lyssna på när det tutar så går man ut och handlar det man vill. Då får man också en pratstund med grannarna och kan klaga på vädret. Jadå, här klagar man också på vädret. Ibland vill granndamen diskutera nationalekonomi, handelstullar, klimatförändringarna, EU:s framtida roll och lite annan politik. Kontentan är att det var inte bättre förr och det är inte heller på väg åt rätt håll. Vi har ganska lika uppfattningar. På kvällarna spelar Anders och jag spel och lägger oss tidigt. Någon gång är vi över hos grannarna och pratar lite om det mesta. Kanske vi tittar lite väl mycket på TV-serier men vem bryr sig? Så är våra dagar och tiden står stilla samtidigt som den går fort. Det enda jag vet är att här vill jag stanna och jag skulle inte vilja ändra på något i mitt liv.

Vårt fikarum

Inlägget En Helt Vanlig Dag dök först upp på Two cats in a caravan.This post first appeared on Two Cats In A Caravan, please read the originial post: here

Share the post

En helt vanlig dag

×

Subscribe to Two Cats In A Caravan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×