Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

En gnagande oro

December och året närmar sig sitt slut. För oss har det som vi nämnt varit ett spännande år med många beslut och många utmaningar. För oss avslutas året i alla fall med nytt och bättre liv. Vem kan ana att man till slut hittar sin plats i en spansk bergsby? Vi Skulle ha åkt hem i januari men så blir det inte. Här blir vi kvar och här letar vi hus. Det har inte blivit svårare att bestämma sig eller känna det är rätt beslut med tanke på hur Sverige utvecklas. Vi bägge läser med fasa och följer vad som händer i svensk politik.

Vi bägge är politiska varelser, så långt vänster det går att komma. För många år sedan var vi på det klara med att Moderaterna och Kristdemokraterna skulle komma att liera sig med Sverigedemokraterna. Då fick vi höra att det aldrig skulle ske. Förvisso sa vi också att Liberalerna skulle komma att göra det så vi väntar på dem också. Moderaterna och Kristdemokraterna väljer att samarbeta med ett fascistiskt parti som är sprunget ur nazismen. Det spelar ingen roll att man byter till en kostym för under den är de lika rasistiska och fascistiska som de var tidigare. Nu när Moderaterna och Kristdemokraterna väljer att samarbeta och än mer släppa in SD i värmen gör det dem inte till något bättre än SD. Von Papen gjorde samma sak och nej, det gick inte så bra. Vi infogar här också länkar för det är inte så att vi sitter och spekulerar. Kanske M, KD och SD kan bygga de där lägren vi ser i andra länder? Så som USA där barn dör och förnedras? Sverige kanske också ska separera små barn och vuxna för att sen slarva bort barnen? https://www.youtube.com/watch?v=bzbiWJ2er2Y

Det var lättare när vi kunde protestera mot Nordiska Motståndsrörelsen. Det var inte så många, idag kan man snarare säga att steg för steg accepteras att exempelvis det skulle på något sätt vara acceptabelt att föreslå att endast Svenska Medborgare ska ha tillgång till skattefinansierade samhällstjänster. Fast så finns det inom SD politiker som villigt stödjer tidigare NMR också. Det finns otaliga personer som inte är svenska medborgare som betalar skatt och som arbetar i Sverige. Det har blivit på något sätt acceptabelt att få säga att man är villig att sätta in militär i förorten. Prideflaggan är för politisk för SD då den symboliserar lika rättigheter och en kamp mot förtyck. Ska vi verkligen behöva gå runt med passet för att visa upp att vi är svenska medborgare för att kunna låna en bok? Vad blir nästa steg? Krav på svenskt medborgarskap för att gå i skolan, köra på vägarna, köpa hus eller hyra lägenhet? Kanske rent av ska vi ha någon sorts märkning på människor som inte är svenska medborgare så vi vet vilka som är äkta svenskar?

SD passar väldigt väl in här, eller hur?

Fråga dig själv, vart tycker du gränsen går för vilka rättigheter som kan tas bort för andra. För rättigheter som du är villig att ge upp och i så fall varför. När tycker du att det är dags att säga stopp och hur försent kan det vara? Är det ens säkert att du kan säga stopp då utan att du får dina rättigheter indragna? Enligt SD skulle vi inte vara en del av Sverige för vi skulle nog stämplas omgående som regeringskritiska och vår blogg skulle stängas ned. Angiveri skulle uppmuntras, det är bara ett exempel och det är bara att googla så får man många träffar. Kanske det inte är så konstigt att vissa inom SD tycker det är rimligt att skjuta de som försöker komma till Sverige? SD kommer granska journalister och inget negativt kommer få skrivas om dem. De är redan redo att inskränka pressfriheten. SD kommer att ta ifrån vissa personer deras rättigheter, mänskliga rättigheter som borde vara en självklarhet. Skolans läroplan kommer skrivas om så historiebeskrivningen passar SDs agenda. Genom FRA och nya övervakningsmöjligheter kommer varje steg granskas. SD kan aldrig vara ett alternativ om man önskar ett samhälle som inte styrs med järnhand.

När det kommer till fascism så är det enkelt att slänga sig med det enligt vissa och menar att SD inte skulle vara det. Därför lägger vi in här två artiklar och sen är det upp till läsaren att enkelt avfärda utan att läsa eller läsa och fundera på vad M och KD vill släppa in i en framtida regering.

http://www.historisktidskrift.se/fulltext/2014-2/pdf/HT_2014_2_259-266_arnstad.pdf

https://thetyee.ca/Opinion/2018/07/30/Fourteen-Steps-To-Fascism/

Inlägget En gnagande oro dök först upp på Two cats in a caravan.This post first appeared on Two Cats In A Caravan, please read the originial post: here

Share the post

En gnagande oro

×

Subscribe to Two Cats In A Caravan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×