Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Redan december

Det var många olika turer innan vi hamnade i Boiro. Tanken var faktiskt att vi skulle hyrt hus på Tjurkö från mitten av januari så Anders hade nära till högskolan även om han pluggar på distans. Fast han klarar sig bra så vi blev kvar här. Nu har vi ett tillsvidare kontrakt på huset här i Boiro och blir kvar över hela vintern. Tycker alla behöver se lite bilder från området också så blir mer bilder än text denna gången.

Det är otroligt skönt att jobba distans och hemma. Förutom att jag sällan behöver ha bestämda tider så har jag ingen transporttid till jobbet. Jag behöver inte sminka mig och jobbar fantastiskt bra i mysbyxor och fleecetröja. Jag har underbara kunder och uppdragsgivare som jag kan ha goda relationer till utan att träffas. Högabo Writing är bolaget jag skriver content åt, vi är en härlig grupp som har WhatsApp som kommunikationskanal. Fungerar lysande.

Kan det vara ett vargspår?

Saknar jag arbetskollegor? Såklart saknar man det ibland. Jag hade dessutom förmånen att ha de bästa i hela världen när jag bodde i Kalix men jag hade inte bytt tillbaka. Fungerar det bra att vara två hemma hela tiden? Tja, det finns en hel bergskedja att gå i när man tröttnar på den andre.

Det är faktiskt inte fel att kunna gå hit och fika…

Inlägget Redan December dök först upp på Two cats in a caravan.This post first appeared on Two Cats In A Caravan, please read the originial post: here

Share the post

Redan december

×

Subscribe to Two Cats In A Caravan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×