Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vinter även här

Nu har det blivit vinter även här. Igår kom till och med lite snö men som tur är försvann den snabbt. För övrigt går livet sin sakta mak. Linn jobbar på och Anders pluggar för fullt. Vi försöker att varje dag gå en längre promenad. Vi har bägge två mycket stillasittande uppgifter och det går inte att komma ifrån att både motion och frisk luft är viktigt.

Vi har faktiskt bestämt att börja kika så smått efter något eget här, trots snö och kyla. Huspriser är väldigt låga och det går att hyra ut dyrt på sommaren till spanska turister. Dessutom, jag Linn har flytta så många gånger att jag inte ens kommer ihåg hur många. Tanken på att börja om är därmed inte speciellt lockande. Målet vi haft är att kunna hitta ett ställe där vi kan odla och bli lite självförsörjande. I Spanien är det lite svårt att hitta något ställe som inte drabbas hårt av torkan. Oavsett vad en del säger så är klimatförändringarna verkliga och drabbar människor. Till och med här uppe påpekar de som bor att det är förändringar och sommarens torka har slagit hårt mot de som odlar och har djur. Som tur är så fylls vattnet på nu.

Bägge trivs och livet är lätt här. Den 20 november ska vi till Oviedo och fixa våra spanska papper så vi kan öppna bankkonto och ladda kontantkort. Vi har insett att avgifter och den dyra växelkursen från svenska banken till Spanien inte är hållbar.

Det verkar också som vi blivit med katt. Eftersom det är grannens katt känns det som om vi borde prata med dem när vi kattnappat en av deras kattungar. Pip som vi kallar henne har liksom valt oss mer än vi valt henne. Så bara det gör att vi inte kan flytta! Sen är huspriserna löjligt låga egentligen. För runt 300-400 000 kr går det att få ett bra hus med hög standard och mark till. Vi kikade på lite hus ute på Tjurkö och där hamnar man på runt 2 miljoner för renoveringsobjekt.

Inlägget Vinter även här dök först upp på Two cats in a caravan.This post first appeared on Two Cats In A Caravan, please read the originial post: here

Share the post

Vinter även här

×

Subscribe to Two Cats In A Caravan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×