Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Populära sevärdheter i Paris

Paris är en av världens mest besökta städer och staden är full med sevärdheter och aktiviteter. Allt från spännande matlagningskurser till lyxiga varuhus och fantastiska byggnader. Med så många aktiviteter att välja på kan det vara svårt att välja, därför har vi sammanställt en lista med några av de populäraste och mest besökta sevärdheterna i Paris.

Louvren

Louvren är ett av världens största och Mest välkända konstmuseum och ligger intill Siene mellan Place de la Concorde och Notre-Dame. Med tanke på att museet är ett av väldens mest besökta har det också väldigt långa köer. Därför rekommenderas det att antingen komma väldigt tidigt eller att köpa sina biljetter online innan man besöker museet.

Med tanke på museets storlek är det väldigt viktigt att förbereda sitt besök för att se så mycket som möjligt. Annars är risken stor att man spenderar mycket av tiden att leta efter de olika rum med de kända konstverken man vill se.

Inlägget Populära sevärdheter i Paris dök först upp på Resa365.se.This post first appeared on Resa365.se, please read the originial post: here

Share the post

Populära sevärdheter i Paris

×

Subscribe to Resa365.se

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×