Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Zrmanja i Zavižan trail + treking kamp Baška

KAMO ZA VIIKEND? BAŠKA TREKING KAMP!

Ako ne znate što za vikend, od 18.-20.05. organiziran je treking & trail kamp u Baški na otoku Krku. Vaši instruktori biti će neki od napoznatijih imena iz svijeta outdoor sportova, a među njima je svakako br. 1 dvojac Darija Bostijančić i Elvir Sulić, uz neizostavog Bandija! Za sve sudionike kamp je besplatan, a u sklopu istoga Darije će imati i predavanje o usponu na Mt Everest, kao jedna od 4 Hrvatice kojima je uspjelo za rukom da dođu do vrha!

Info i prijave – klikni ovdje!

NATUREL ZRMANJA TRAIL / 26.05. / 5 kolo Treking lige

  1. izdanje Zrmanja traila u „zemlji Winnetoua“ čeka vas 26.05.! Staza za Active je potpuno izmijenjena (ovaj pout ide do Velikog buka), a Challenger i Active idu obrnutim putem nego prošle godine. Detaljnije informacije pogledajte ovdje: info i prijave!

ZAVIŽAN: TRAIL MALIH MEDVJEDIĆA / 16.06. / 6. kolo Treking lige

Idemo na male medvjediće? Pa naravno! Po prvi puta jedna utrka će se održati na jednom od najegzotičnijih lokacija našeg kontinenta: Nacionalni park Sjeverni Velebit!

Sve o istome pogledajte detaljnije ovdje: info i prijave!

SOČA OUTDOOR FESTIVAL / 30.06. / 7. KOLO Treking lige

Najpoznatija slovenska trail utrka od ove godine je članica Treking lige! 80% kapaciteta je popunjeno (preko 1000 sudionika, od toga 200 Hrvata), pa se požurite ukoliko planirate biti dio ove ekstravagantne trail pustolovine.

Info i prijave – klikni ovdje!

 

MEDO SUNSET TRAIL: SAN ZAGREBAČKE LJETNE NOĆI / 14.07. / 8. kolo Treking lige

Nakon 4 godine Medo se opet seli na vrh Sljemena (do sada je u sklopu Zagreb traila startao u Zagrebu) i to u terminu prave zagrebačke ljetne noći! Start je u 17:00h, tako da ćete imati čak 4 sata svjetla, izbjeći vrućinu i doživjeti Medvednicu onako kako je najljepše ljeti: u zalaz!

Info i prijave – klikni ovdje!

VELEBIT 100 MILJA / 01.09. / 10. kolo Treking lige

Ukoliko ste se odlučili na najultimativniji trail izazov današnjice, nadamo se da već opasno trenirate, jer je ostalo još manje od 4 mjeseca! Profil staze možete vidje ti ovdje! Sretno!This post first appeared on Info Croatia | Hrvatska I Svijet: Govorimo Otvoreno, please read the originial post: here

Share the post

Zrmanja i Zavižan trail + treking kamp Baška

×

Subscribe to Info Croatia | Hrvatska I Svijet: Govorimo Otvoreno

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×