Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Грижа за “чашка’ зима..?

Грижа за “чашка’ зима..?      Каков вкус би требало да има зимата ...? Можеби вкусот на печен костен над огнот. А малку Џек Фрост со пијалок од     јајца (eggnog – популарен во Америка). Мал студ на врвовите од прстите. Малку време за потсетување на минатот и разимслување за сегашноста и иднината. Или пак... Зимска чаша со саке    Зима Не се работи за Дедо Мраз. Никогаш не сеThis post first appeared on The Soul Of Japan, please read the originial post: here

Share the post

Грижа за “чашка’ зима..?

×

Subscribe to The Soul Of Japan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×