Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Page Rank - ce'i ala?

Da, intra'adevar buna intrebare! Asadar m'am gandit sa incerc sa dau un raspuns cat mai simplu la aceasta intrebare.

Iata si definitia Google pentru Page Rank: "Page Rank 'ul, este bazat pe natura democratica si unica a web 'ului folosind structura vasta a link 'urilor ca indicator al valorii unei pagini. In esenta Google interpreteaza un link de la pagin A catre pagina B ca fiind un vot al paginii A, in favoarea paginii B. Totusi, Google nu se uita doar la cantitatea mare de voturi, sau link 'uri care le primeste un site; el deasemenea si pagina care trimite votul. Voturile date de pagini care sunt si ele importante, cantaresc mai mult si fac alte pagini sa devina importante."

Page rank 'ul este definit numeric, de la 1 la 10, 10 fiind cel mai mare. Foarte putine pagini au un page rank de 10 si tot ce este peste 6 e considerat ca fiind foarte bun. Sunt foarte multi factori care determina page rank 'ul unui site dar principalul factor este bazat pe cate alte site 'uri au link 'uri care duc spre tine! Cu cat site 'urile care duc spre tine au un page rank mai mare cu atat mai bine pentru tine. Cu alte cuvinte 10 link 'uri de la site 'uri cum ar fi CNN.com, Yahoo.com, etc. intrec ca valoare un numar de 5 ori mai mare de linck 'uri de la alte site 'uri mai putin cunoscute si cu un page rank mai mic. Ca sa fie si mai complicate lucrurile, numarul de "credite" pe care site 'ul tau il primeste de la link 'urile care duc spre tine este impartit la numarul de link 'uri pe care tu le ai spre alte site 'uri.

La fel de important este si continutul pe care il ai pe site. Trebuie sa fie informatie pe care oamenii pot sa o foloseasca. Asadar a avea continut care sa se potriveasca cuvintelor cheie pe care le folosesti este de la sine inteles.

De ce e important page rank 'ul?

Pai, .... este extrem de important si asta pentru ca determina cat de sus apari in rezultatele motoarelor de cautare. Pe cat de important e sa ai link 'uri care duc spre tine de la surse reputabile, de incredere si relevante cu atat link 'urile care pleaca de la tine sunt mai valoroase pentru peginile spre care duc. Acest lucru este inportant atunci cand negociezi schimbul de link 'uri cu alte site 'uri Cu cat ai un page rank mai mare cu atat mai multe site 'uri doresc sa aiba lunk 'uri care sa duce spre ele de la tine - si aici ii includem si pe cei care sunt gata sa plateasca pentru pentru link.

Exista Vre'o Modalitate de a Genera un Page Rank mai Bun Fara Nici un Cost?

Absolut! Urmeaza cativa pasi simpli!

Construieste mai multe pagini: Cu cat ai mai multe pagini in site 'ul tau se considera ca ai mai mult continut. Daca site 'ul tau are doar 3 pagini, page rank 'ul maxim poate sa fie 3. Asigura'te ca ai cel putin 8 pagini relevante inclusiv prima pagina, pentru a avea o cantitate satisfacatoare de continut.

Evita link 'urile moarte: sa zicem ca ai lucrat destul de mult si ai 8 pagini bune. ideal page rank 'ul tau poate sa fie 8. Totusi, daca jumatate din acel pagini nu duc niciunde, ai o problema. Cand motorul de cautare iti indexeaza site 'ul, el vrea sa treaca de la o pagina la alta. Poti sa ai o pagina grozava dar daca nu are nici un link care sa duca undeva, va fi considerata a fi o pagina moarta si acest lucru iti va afecta page rank 'ul. Asigura'te ca fiecare pagina are o iesire, ... alta decat butonul de back, pe care roboti de indexare este echivalent cu afirmatia ... aici nu mai e nimic ... Acest lucru poate fi combatut asigurandu'te ca ai cel putin un link inpoi spre index - sau si mai bine o bara de navigare in partea de jos a fiecarei pagini care sa duca la pagini principale ale site 'ului tau (ex. Despre noi, Contact, Intrebari Frecvente, etc.) Deasemenea acest tip de paginii sunt de ajutor si vizitatorilor umani.

Creaza link 'uri interne: nu uita sa faci link 'uri relevante spre tine insuti. Spre exemplu, pe pagina, Despre Noi, nu mentiona doar sistemul tau de comanda online - adauga pe aceasta pagina un link catre pagina unde vizitatorul trebuie sa mearga pentru a incepe o comanda. Nu doar ai creat un alt link pentru robotul de indexare, dar ai reusit sa ajuti si vizitatorul tau sa gaseasca acolo pagina respectiva daca vrea sa plaseze o comanda chiar acolo.

Foloseste inscrierea in directoarele gratuite: Poate ca nu sunt site 'uri care sa aiba un page rank foarte mare, dar directoarele sunt o cale usoara sa iti faci cunsocut numele. Nu stii niciodata cand intra cineva pe un director si da peste site 'ul tau si te viziteaza.

Cum sa generezi mai mult fara nici un cost: Sa convingi un site cu un Page Rank mare sa puna un link spre tine nu este chiar usor. Cateodata acest privilegiul acesta se se cumpara prin reclame. Exista multe alte optiuni din care sa alegi, totusi cea mai buna medota este sa cumperi link 'uri in texte care sa duca spre pagina ta.

Cam atat pentru acum,

Have Fun
DanielThis post first appeared on Free Webmaster Tools - In Refacere / Scuze Pt Aspect!, please read the originial post: here

Share the post

Page Rank - ce'i ala?

×

Subscribe to Free Webmaster Tools - In Refacere / Scuze Pt Aspect!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×