Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Viitorul flagship Oppo ar urma sa se incarce complet in numai 15 minute

Oppo

Se aude ca cei de la OPPO cauta sa aduca din nou in prim plan seria lor de varf. Telefoanele din gama FIND au fost lansate ultima data in 2014 si de regula aveau la bord chipset-uri de la Qualcomm.

Viitorul flagship Oppo » detalii remarcabile in privinta tehnologiei de incarcare rapida

In acest an se pare insa ca cei de la Oppo vor lansa un nou model, un telefon care se aude ca va avea specificatii de flagship si va beneficia de o super tehnologie de incarcare rapida, denumita de producator Super VOOC.

Aceasta tehnologie de pe viitorul terminal al producatorului chinez ar putea oferi detalii de performanta impresionante pentru acest device.

VOOC este in prezent tehnologia de incarcare pe care telefoanele Oppo (vezi huse Oppo pentru telefonul tau) o utilizeaza. Datorita ei, telefoanele acestui producator se pot incarca de la 0 la 75% in aproximativ 30 de minute.

Conform presei din Asia, tehnologia Super VOOC va fi chiar si mai rapida. Din primele informatii reiese ca aceasta va permite utilizatorilor de telefoane Oppo sa-si incarce bateriile de 2500 mAh in doar 15 minute! Sau, conform GizmoChina, pana la 45% in numai 5 minute!!

Oppo Find 9

Dar, Super VOOC pe care s-ar putea s-o vedem pe Viitorul Flagship Oppo nu este singura tehnologie pe care producatorul o pastreaza oarecum secret. Anul trecut la Mobile World Congress producatorul a prezentat o tehnologie remarcabila pentru compartimentul foto al telefoanelor sale, tehnologie denumita 5x Precision Optical Zoom.

Daca noul varf de gama al companiei cu sediul central in Donguan va incorpora ambele tehnologii, nu este deloc exclus ca producatorul chinez sa dea cu adevarat lovitura pe piata. Posibil insa ca tehnologia de super incarcare rapida a telefonului sau chiar si cea care vizeaza zoom-ul 5X sa apara si pe telefoane de la companiile partenere, OnePlus si Vivo.

Nava amiral de la Oppo ar putea avea un display de 5.7 inch cu rezolutie Full HD plus , procesor Snapdragon 835, memorie RAM de 6 sau 8 GB GB in functie de versiune si dotari foto excelente, posibil insa fara dual camera.

Articolul Viitorul Flagship Oppo ar urma sa se incarce complet in numai 15 minute apare prima dată în blog.catmobile.ro. | Jean CodreanuThis post first appeared on Blog CatMobile.Ro - Blog - Huse Si Carcase, Accesorii Si Telefoane Mobile | Catmobile.ro, please read the originial post: here

Share the post

Viitorul flagship Oppo ar urma sa se incarce complet in numai 15 minute

×

Subscribe to Blog Catmobile.ro - Blog - Huse Si Carcase, Accesorii Si Telefoane Mobile | Catmobile.ro

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×