Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Allview X4 Soul Lite lansat oficial de compania brasoveana

Allview X4 Soul Lite

Allview X4 Soul Lite este cel mai nou smartphone pe care Visual Fan il lanseaza in Romania. Noul terminal reuneste cele mai apreciate caracteristici ale momentului la un pret cat se poate de accesibil.

In urma cu cativa ani, Altek crea acest sistem cu lentile-pereche, pe care astazi il gasim imbunatatit pe smartphone-urile care atrag pasionatii de fotografie. Practic, poti reface focusul in timp real, inainte de fotografiere sau dupa ce imaginea a fost capturata, fara a pierde niciun detaliu al compozitiei initiale. O singura imagine se poate transforma oricand intr-o multitudine de fotografii, lasand calea deschisa spre un infinit de posibilitati” ⟨ Lucian Peticila, General Manager Allview⟩

Allview X4 Soul Lite detalii oficiale

Brandul autohton Allview nu se mai opreste din lansari. Incepand de astazi, 13 iunie, puteti comanda pe site-ul oficial al companiei noul Allview X4 Soul Lite, un smartphone foarte accesibil ca pret. Modelul este comercializat de Allview in doua versiuni dupa cum urmeaza:

  • – Allview X4 Soul Lite cu 3GB memorie RAM – 1199 lei
  • – Allview X4 Soul Lite cu 4GB memorie RAM – 1349 lei

Allview X4 Soul Lite lansat oficial

Livrarile pentru noul terminal Allview vor incepe din data de 26 iunie. Sa aruncam insa o privire peste ceea ce propune acest device.
Allview X4 Soul Lite face parte din gama Soul a celor de la Allview, o gama din care mai fac parte si terminalele analizate deja pe site-ul nostru:

  • 1. Allview X4 Soul – review aici
  • 2. Allview X4 Soul Style – review aici
  • 3. Allview X4 Soul Mini – review aici

Noul terminal al gamei vine cu un display de 5.5 inch in rezolutie Full HD si este motorizat de un procesor octa-core, marca MediaTek, procesor setat la frecventa de 1.5 Ghz. De remarcat faptul ca ecranul acestui atragator smartphone utilizeaza tehnologia Low Temperature Poly Silicon LCD, o tehnologie care asigura o saturatie superioara a culorilor sau, dupa cum precizeaza chiar Allview “o stralucre sporita si o viteza mai mare de reactie”. Asa cum precizam si mai sus, Allview X4 Soul Lite are doua versiuni in functia de memoria alocata de compania brasoveana: Allview X4 Soul Lite cu 3 GB RAM (versiunea ceva mai ieftina) si Allview X4 Soul Lite cu 4 GB RAM (versiunea ceva mai scumpa). De asemenea, modelul Allview X4 Soul Lite (3GB) are doar 16 GB la dispozitie pentru stocarea datelor, in timp ce, evident, Allview X4 Soul Lite (4GB) are la dispozitie 32 GB.

Allview X4 Soul Lite: #soulselfie #fullenergy

Unul dintre cele mai atragatoare detalii legate de noul smartphone Allview este faptul ca acesta vine cu o camera principala duala care pune la dispozitia utilizatorilor un senzor de imagine de 13 megapixeli si un altul de 2 megapixeli. Camera frontala, destinata amatorilor de selfie-uri, are o rezolutie de 8 megapixeli si beneficiaza de led flash dual-tone. Allview X4 Soul Lite va rula Android 7.0 Nougat (pentru a asigura experiente agreabile si mai multa deschidere multitasking) si va fi alimentat de o baterie foarte generoasa cu o capacitate de 3000 mAh.

Smartphone-ul nu este privat de senzorul de amprenta, care se poate observa pe partea frontala a device-ului si asigura un nivel optim de conectivitate 4G, Cat6 cu viteze de download de 300 Mbps, adica mult mai mari in comparatie cu Cat 4. Vom reveni si noi cu un review amanuntit al acestui device in scurt timp. Pana atunci, puteti verifica oferta noastra de accesorii  pentru produsele Allview.

Allview X4 Soul Lite

Articolul Allview X4 Soul Lite lansat oficial de compania brasoveana apare prima dată în blog.catmobile.ro. | Jean CodreanuThis post first appeared on Blog CatMobile.Ro - Blog - Huse Si Carcase, Accesorii Si Telefoane Mobile | Catmobile.ro, please read the originial post: here

Share the post

Allview X4 Soul Lite lansat oficial de compania brasoveana

×

Subscribe to Blog Catmobile.ro - Blog - Huse Si Carcase, Accesorii Si Telefoane Mobile | Catmobile.ro

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×