Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

BUSSD - BackUp Speed Scale Display

Per disminuir la càrrega de treball de la tripulació en cas de velocitats poc fiables, Airbus ha desenvolupat la visualització d'escala de velocitat de suport (BUSSD Backup Speed ​​Scale Display). El BUSSD és opcional en A320/A330/A340. És bàsic en l'A380, formant part de les funcions de monitorització de les ADR (Air Data Reference).

BUSSD - BackUp Speed Scale Display

Aquesta indicació es basa en la informació de l'angle del sensor AoA (Angle Of Attack), i per tant, no es veu afectat per la mesura errònia de la pressió.

El BUSSD ve amb un nou estàndard ADIRU (Air Data/Inertial Reference Unit), entre altres normes de sistemes nous, on es proporciona la informació AoA a través de l'IRS (Inertial Reference System) i no a través dels ADR. Això permet la selecció de totes les reaccions adverses a l'exterior sense perdre la protecció d'avís de pèrdua.

La informació AoA proporciona una àrea d'orientació en lloc de l'escala de velocitat. Quan l'equip selecciona tots els ADRs OFF, llavors:
  • L'escala de velocitat de suport substitueix a l'escala de velocitat en els dos Primary Flight Display (PFD)
  • Una altitud basada en GPS substitueix a l'escala d'altitud en els dos PFDs.
BUSSD - BackUp Speed Scale Display

L'escala de velocitat de suport permet volar a una velocitat segura, per exemple; per sobre de velocitats de pèrdua, mitjançant l'ajust de l'empenta dels motors i el capcineig (orientació del morro amunt o avall) de l'avió.

Els BUSSD apareix una vegada totes Les Adrs es desconnecten. Per tant, els avions que tenen la BUSSD, quan la tripulació de vol no pot identificar l'ADR defectuós, quan es realitza la resolució de problemes, o quan totes les ADRs es veuen afectades, la tripulació de vol apagarà les ADRs, i viatjarà a la zona verda de la BUSSD. No obstant això, si la seguretat del vol es veu afectat, els ítems de memòria de les llistes de revisió seran aplicats abans d'esperar la resolució de problemes.

BUSSD - BackUp Speed Scale Display

El BUSSD està associat a les funcions de supervisió de les ADRs, algunes situacions poc fiables de velocitat es poden detectar automàticament (per exemple, una nova advertència ECAM "NAV ADR 1 2 3 FAULT"), i alguns procediments ECAM donaran lloc a l'activació BUSSD sol·licitant apagar tots els ADR.

Font: AviaciónD

This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

BUSSD - BackUp Speed Scale Display

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×