Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Comunicacions i alimentació per a smart cities

Radwin, fabricant de solucions banda ampla sense fils, ha presentat a nivell internacional Smart-Node, una innovadora solució d'alimentació i connectivitat per a exteriors que redueix els costos alhora que accelera els temps d'implementació de projectes smart city, IOT i telecomunicacions.

Comunicacions i alimentació per a smart cities

La solució Smart-Node tot en un destaca per la seva àmplia varietat tant d'interfícies d'alimentació i de xarxa, incloent fibra, com de tecnologies de ràdio amb l'objectiu de connectar múltiples dispositius com càmeres CCTV, punts d'accés Wi-Fi i sensors IoT, entre d'altres.

Comunicacions i alimentació per a smart cities

A més, permet una fàcil integració amb dispositius de tercers per suportar qualsevol aplicació; des videovigilància ciutadana, enllumenat intel·ligent, comptadors intel·ligents, gestió de residus, etc. Es tracta d'una solució de nivell de protecció IP-67, notablement compacta, que garanteix un baix impacte visual per desplegaments a nivell de carrer i una alta robustesa per aguantar temperatures extremes i entorns difícils.
En paraules de Yossi Nissan, AVP Màrqueting de Radwin, "es tracta d'una solució integrada dissenyada per reduir significativament el cost total dels projectes i simplificar la instal·lació i manteniment de múltiples dispositius. Podríem dir que Smart-Node és un multiplicador de forces que revoluciona la forma com es planifiquen, despleguen i gestionen els projectes de smart cities i telecomunicacions".

Comunicacions i alimentació per a smart cities
Ara per ara, per connectar els equips necessaris en projectes de ciutats intel·ligents, fabricants i integradors, han de construir solucions de maquinari i programari des de zero. Això és un procés lent que generalment acaba en alts costos i en un rendiment no massa bo. Per evitar aquestes situacions, el proveïdor proposa una solució llesta per a instal·lar amb un sistema de gestió unificat per monitoritzar i controlar l'alimentació, les xarxes i les alarmes. Així, entre d'altres avantatges, s'eliminen costosos dissenys i integracions i es rebaixen les despeses operatives.

Comunicacions i alimentació per a smart cities

Pel que fa al mercat espanyol, es tracta "d'una solució perfecta per a desplegaments de smart city per als integradors del nostre canal, així com per operadors que requereixen alimentació d'exteriors en entorn rural amb un baix cost d'implementació" explica Carlos Martínez, director de Radwin per a Iberia i Nord-oest d'Àfrica.

Font: RedesTelecom


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

Comunicacions i alimentació per a smart cities

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×