Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Com evitar costos si l'aplicació mòbil falla?

No hi ha dubte que els dispositius mòbils són uns dels líders en el camp de la tecnologia. Segons els informes de GSMA (informe anual sobre les tendències claus que conformen el futur de l'ecosistema mòbil), hi ha més de 5 mil milions de subscriptors mòbils únics a tot el món. Això comprèn un sorprenent 80% de la població mundial. Només als EUA, el 71% dels minuts totals que es passen en línia estan dominats per dispositius mòbils i aquesta xifra supera el 90% a Indonèsia. Això indica una adopció aclaparadora de la tecnologia mòbil però, què significa aquesta informació? Vol dir que el disseny proactiu, el desenvolupament i les proves per al Rendiment de Les Aplicacions mòbils ja no són una opció, sinó una necessitat.

Com evitar costos si l'aplicació mòbil falla?

Quines són les conseqüències de no dissenyar adequadament el rendiment en el desplegament d'aplicacions mòbils? Sense predir amb exactitud com funcionaran les aplicacions i els serveis de xarxa per als seus usuaris finals abans de la posada en marxa, part de la implementació fallarà. No obstant això, malgrat aquesta desagradable veritat, sembla que molt poques companyies estan preparades per a establir, validar i predir el rendiment de les aplicacions mòbils.

Com evitar costos si l'aplicació mòbil falla?

Com podria el fracàs afectar els costos del seu negoci? Hi ha una varietat de factors que influeixen en el cost comercial d'una aplicació de baix rendiment que soscava les expectatives. Ha de considerar dos tipus de costos: els costos de reparació i els costos comercials. Calcular el cost de remediació és fàcil, només necessita comprendre quants recursos es necessiten per solucionar problemes i resoldre'ls, quant de temps es necessiten aquests recursos per resoldre un problema i quin és el cost per hora d'aquests recursos. Amb aquesta informació, es comença a comprendre quant costa una falla.
Com evitar costos si l'aplicació mòbil falla?
També s'ha de tenir en compte com l'aplicació afecta a l'empresa i als usuaris finals. Com es relaciona la marca de la companyia amb l'aplicació? Quin és l'impacte de les males crítiques? Bones crítiques? El mercat Android i Apple, AppStore, ofereixen comentaris immediats, positius i negatius. Aquestes revisions poden, i ho fan, definir l'èxit o el fracàs d'una aplicació. També cal preguntar-se: Com afecten les degradacions del rendiment als ingressos? Com es quantifiquen les pèrdues de productivitat? Pensem aquests dos càlculs de pèrdua de productivitat:
"La pèrdua de productivitat a causa de problemes de rendiment de l'aplicació s'estima en una pèrdua de $ 42,000 per hora per a cada grup d'usuaris afectats" (IT Management News). "La pèrdua associada amb problemes de TI s'ha quantificat com una reducció del 63% en la productivitat", el que resulta en una mitjana de 552 hores de persones perdudes per any per empresa. (CA Technologies, enquesta de 2011 de 1.800 empreses ).

Com evitar costos si l'aplicació mòbil falla?

Com es compara el cost de falla de l'empresa? Quants problemes de rendiment posteriors a la implementació es poden evitar? Quant li costa a l'empresa perdre un client? Quant costa retenir-lo? Quin és el valor del client de per vida? Quant costa adquirir un nou client? Respondre a aquestes preguntes crítiques podria ser la clau per desbloquejar el veritable cost de la falla per a la seva aplicació mòbil.
La veritable reducció de costos i la reducció o eliminació del cost de la falla prové del disseny proactiu, el desenvolupament i les proves per al rendiment de les aplicacions mòbils.
Independentment de com calculi el cost de la falla per a la seva aplicació mòbil, no es pot permetre el luxe de fallar.
A Ayscom, partner d' Apposite Technologies, es comercialitzen aquestes solucions amb l'objectiu de poder dissenyar i desenvolupar les aplicacions mòbils sense grans errors.

Font: Apposite TechnologiesThis post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

Com evitar costos si l'aplicació mòbil falla?

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×