Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

La tecnologia i la felicitat en els hospitals

Cada vegada som més conscients que els avenços en connectivitat estan produint innombrables canvis en els hàbits de la nostra vida quotidiana. Tenir accés a qualsevol tipus de contingut o la ràpida resposta a les nostres necessitats amb tan sols un clic està modificant la nostra conducta, tornant-nos cada vegada més exigents i més demandants. Volem aconseguir resultats ràpids i sense esperar.

La tecnologia i la felicitat en els hospitals

Quan ens anem a visitar als hospitals, no deixem fora de les portes del recinte la nostra necessitat d'estar al corrent de tot el que passa, ni les exigències de veure resoltes les nostres demandes com més aviat millor. El sector hospitalari no és aliè a aquest fet, molt al contrari, està cada vegada més preparat per millorar el seu nivell d'atenció, satisfer les necessitats dels pacients i atendre les demandes dels seus professionals.
Els hospitals són llocs als quals només anem quan ens és necessari i on (quan hi acudim) procurem passar el menor temps possible. Són estructures gegants, on no tots els serveis que dispensen estan convenientment senyalitzats i on l'agitada activitat dels professionals es combina amb l'afartament dels que es veuen en la necessitat d'ocupar durant hores les sales d'espera.

La tecnologia i la felicitat en els hospitals

Però, ¿com seria l'experiència d'un visitant -pacient o professional- que entra per primera vegada al recinte hospitalari, si el seu dispositiu mòbil li fes d'assistent virtual capaç d'atendre totes les seves necessitats? Com canviaria la visita a l'hospital en veure un familiar ingressat, si disposéssim d'una aplicació que ens digués on es troba el seu llit i en quina ala de l'hospital està situada? O, com canviaria l'experiència si després fer-nos unes anàlisis, el terminal ens avisés del moment en el qual podem passar a recollir els resultats, o molt millor, ens tracés un mapa pel camí més curt per anar a la consulta a la qual necessitem anar, i en paral·lel ens digués el temps estimat que passarem esperant que arribi el moment d'entrar a consulta?
Tota aquesta tecnologia ja és possible i és una realitat per aquells hospitals que opten per incorporar-la. El seu desplegament redunda en positiu, tant per millorar la comoditat dels clients i pacients, com els nivells de felicitat dels professionals que hi presten els seus serveis, cosa que incideix -cada vegada més- en la capacitat que els hospitals tenen de retenir talent. En una societat cada vegada més informatitzada, el sector sanitari és un dels més innovadors, optant sempre per estar a l'avantguarda de la revolució en la tecnologia mòbil. L'ús de les noves tecnologies per part dels professionals sanitaris s'ha incrementat d'una manera sorprenent en els últims anys.

La tecnologia i la felicitat en els hospitals

La digitalització de la informació i les solucions de col·laboració permeten al personal hospitalari obtenir dades, que els ajudin a ser més àgils i precisos en la seva presa de decisions. Ja sigui informació per al personal administratiu que -gràcies a la tecnologia- compta amb dades reals sobre el nombre d'habitacions disponibles, les altes, les reserves de material mèdic i la seva ubicació, evitant així pèrdues evitables amb el consegüent estalvi de temps i diners, o per al facultatiu que, a través de dispositius mòbils pot monitoritzar en temps real l'evolució de l'ingressat, assistir en remot als seus pacients, estar disponible en tot moment per a consultes, o accedir a totes les històries clíniques que necessiti visualitzar. Aquest tipus de tecnologia mòbil permetrà evitar saturacions al recinte i reduir els costos i els temps d'estada hospitalària. I contribuirà a millorar la comoditat del pacient durant la seva estada a l'hospital i a la millora de l'atenció al pacient d'un personal sanitari que tindrà una millor actitud davant l'exercici del seu treball comptant amb la tecnologia que necessita per fer-ho de forma més eficient.

La tecnologia i la felicitat en els hospitals

Recentment, la Economist Intelligence Unit (EIU), ha elaborat un informe els resultats suggereixen que gairebé sis de cada deu (59%) professionals del sector sanitari aconsegueixen ser més productius en els seus llocs de treball com a resultat de la implementació en el lloc de feina de tecnologia mòbil, mentre que gairebé la meitat (48%) estan més satisfets en el seu treball si perceben que en el seu hospital, o en el seu centre sanitari s'incorporen les solucions de mobilitat que necessiten per fer correctament la seva funció. L'ús quotidià dels dispositius mòbils encara trigarà a estendre's com a eina d'ús comú en entorns hospitalaris perquè alguns hospitals encara restringeixen el seu ús dins de les seves instal·lacions per por a interferències amb l'equipament mèdic.

La tecnologia i la felicitat en els hospitals

No obstant això, l'informe elaborat per la EIU assenyala que el desplegament en els hospitals de solucions tecnològiques que prioritzen la mobilitat poden contribuir al fet que el personal sanitari sigui més productiu, lleial, creatiu i estigui més satisfet amb l'exercici de les seves funcions, ja que per a ells comença a ser essencial poder treballar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. A més amb un major suport tecnològic, es redueix el marge d'error humà. També vivim en una societat tan accelerada que busquem optimitzar el temps el màxim possible, sense deixar de voler tenir, alhora, un tracte personalitzat. Els pacients cada vegada opten més per realitzar totes les gestions en línia, ja que és un estalvi de temps per a ells. Al seu torn, el personal sanitari sosté que aconsegueixen ser més productius com a resultat de la tecnologia. En resum, el dispositiu mòbil permet una optimització de temps i una major proximitat entre el pacient i el metge.
La felicitat és una cosa fonamental en tots els nivells de la vida. En el laboral, és important tant per als treballadors com per als clients o pacients. La gestió de la felicitat en el treball és un fet a tenir en compte per part de les organitzacions si volen atraure els millors professionals per satisfer els seus clients i incrementar el seu negoci.

Font: RedesTelecom


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

La tecnologia i la felicitat en els hospitals

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×