Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Edificis estranys del món

Museu Wonderworks, EUA

Edificis estranys del món

Wonderworks és un centre d'entreteniment ple de divertides i educatives exposicions sobre ciència. Té seus en cinc localitats dels EUA. Cada estand del museu tracta diferents temàtiques com l'espai, la física o les matemàtiques però exposades d'una manera interactiva i lúdica.

Museu real d'Ontario, Tonronto, Canadà

Edificis estranys del món

El Museu Reial d'Ontario se situa a prop de l'extrem nord de Queens Park i la Universitat de Toronto. Es va fundar al 1912 i va formar part de la universitat fins al 1968. Actualment, el museu i la universitat treballen junts en molts projectes. També es considera el museu de cultura mundial i història natural més gran del Canadà.

Edifici Infosys (Hinjewadi, Pune, Índia)

Edificis estranys del món

La casa central de Infosys, a l'Índia és un curiós edifici d'alta tecnologia amb una estètica semblant a una mena d'aeronau a causa de la seva peculiar forma: una estructura el·lipsoide amb una inclinació d'aproximadament 10 graus d'angle. L'edifici es troba al Parc Rajiv Gandhi Infotech. En aquest parc hi ha, aproximadament, 20 companyies de programari com Mindtree, Tata Technologies, Tech Machindra i CISCO. L'edifici és una combinació d'acer, vidre i alumini. Va ser dissenyat pel famós arquitecte indi Hafeez Contractor.
Via: Arkiplus

Cases piano a Anhui, Xina

Edificis estranys del món

Aquesta original construcció és, en realitat, una casa de grans dimensions que consta, al seu torn, de dues parts: un piano, que constitueix l'edifici en si mateix i un violí de vidre a manera d'entrada.
L'objectiu de la seva creació era doble: d'una banda atreure turistes a la zona, i per una altra, aconseguir que hi hagués un lloc on els estudiants de música de la universitat local poguessin reunir-se a assajar.
Via: jacobogordonlevenfeld.es

Museu d'art contemporani de Niterói, Brazil

Edificis estranys del món

El Museu d'Art Contemporani de Niterói al Brasil, és un dels edificis més emblemàtics de la ciutat.
Dissenyat per l'arquitecte Oscar Niemeyer amb l'ajuda de l'enginyer estructural Bruno Contarini, té 16 metres d'alt i la seva cúpula un diàmetre de 50 metres, amb tres pisos. Projecta sobre el mirador de Boa Viagem (Bon Viatge) una superfície de 817 metres quadrats que envolta la base cilíndrica "com una flor", en paraules de Niemeyer. La seva estructura més propera a la forma d'un OVNI, està situada a la vora d'un penya-segat i, al final del mateix, ens trobem amb una platja.

Cases ampolla Klein Victòria, Austràlia

Edificis estranys del món

L'Ampolla Klein és un model descriptiu d'una superfície topològica, desenvolupat per matemàtics. La Klein Bottle o les Bandes Möbius, són superfícies que si bé poden estar distorsionades, romanen topològicament iguals.
La Casa Klein Bottle ha guanyat nombrosos premis prestigiosos, incloent el World Best House 2009 (World Architecture Festival) i Best International Home 2010 (Grand Designs).
Via: Wikiarquitectura

Edifici Stata Center, Massachusetts, EUA

Edificis estranys del món

El seu aspecte canviant segons el punt de vista des d'on es miri s'ha interpretat com una metàfora de la creativitat de la institució que alberga.
En les seves façanes s'utilitzen tot tipus de materials, des de l'alumini al titani, passant pel simple totxo.

Edifici Antilla, Mumbai, Índia

Edificis estranys del món

És considerada com la casa més gran i cara del món, i es tracta d'una torre unifamiliar de 60 pisos amb un disseny inspirat en els jardins penjants de Babilònia. La seva construcció ha costat uns 710 milions d'euros i pertany al propietari multimilionari d'origen indi Mukesh Ambani.
Via: idealista.com

Walt Disney Concert Hall, Los Angeles, Califòrnia

Edificis estranys del món

Walt Disney Concert Hall és la quarta sala de concerts del Centre de Música de Los Angeles. Està situada a la cantonada del Carrer Hope i Grand Avenue. La sala té un aforament de 2.265 persones i serveix, entre d'altres coses, de seu de l'Orquestra Filharmònica de Los Angeles i el Cor Magistral de Los Angeles.

Casa de la cascada, Pennsilvània (EUA)

Edificis estranys del món

També és coneguda com la residència Kaufman i ha estat dissenyada per l'arquitecte nord-americà Frank Lloyd Wright, Es va construïr entre 1936 i 1939 sobre una cascada el riu Bear Run, al comtat de Fayette. Actualment, és un monument nacional de l'Estat que funciona com a museu.
Frank Lloyd Wright és àmpliament considerat com el millor arquitecte nord-americà, i al seu torn, la Casa de la Cascada es considera la seva obra mestra, així com una de les fites principals de l'arquitectura del segle XX.

La casa forat, Texas, USA

Edificis estranys del món

La seva existència va durar tot just un parell de mesos al 2005. Resulta que, en realitat, es tractava de dues cases que l'any abans havien de ser demolides però, fins que això va tenir lloc, es van convertir en un curiós projecte d'art que va arribar a ser conegut a nivell internacional.
Via: Strangebuildings

Verat Monte Rosa, Zermatt, Suïssa

Edificis estranys del món

Es tracta d'un refugi de muntanya situat a prop de Zermatt, al peu del Mont Rosa (4.634 m) a una altitud de 2.795 metres. És propietat del Club Alpí Suís. La cabanya és el començament de la ruta normal per arribar al cim i a altres muntanyes de la zona. La primera cabanya es va construir al 1895.

House attack, Viena, Àustria

Edificis estranys del món

El MUMOK és el museu d'art modern més conegut d'Àustria. Famós per tenir a sobre una casa invertida que sembla com si l'haguessin llançat a l'aire i, per casualitat, hagué aterrat allà, a la teulada. La House Attack o L'atac de la casa, és el nom del projecte de l'austríac Erwin Wurm.
Segons les pròpies paraules de l'autor, la casa representa la quotidianitat i, alhora, la mentalitat conservadora que encara preval en els austríacs.

La casa torta, Sopot, Polònia

Edificis estranys del món

El Krzywy Domek és un edifici que es troba a la ciutat polonesa de Sopot. Es va construir al 2004, segons un projecte dels arquitectes Szotyński i Zaleski que, al seu torn, van ser inspirats pels còmics de Jan Marcin Szancer i Per Dahlberg. Té una superfície del voltant de 4000 m². A la Casa Torta, funciona un centre comercial, un restaurant amb terrassa, una sala de jocs i la Ràdio Muzyka Fakty FM.

L'edifici cistella, Ohio, EUA

Edificis estranys del món

Aquesta peculiar estructura és la seu de Longaberger Basket Company, una empresa especialitzada en la fabricació de cistelles (com no podia ser d'altra manera) de fusta d'auró fetes a mà.
Va acabar de construir-se al 1997 i el fundador del grup, Dave Longaberger, ja mort, va idear aquest immoble fa deu anys. Igual que una cistella, però 160 vegades més gran que la mida mitjana d'aquest objecte de supermercat.

Font: Elmundo.es


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

Edificis estranys del món

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×