Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Una nova dimensió en el món de la pesca amb el robot PowerRay

La companyia especialitzada en vehicles aeris no tripulats (VANT), robòtica i tecnologia de Big Data PowerVision Technology Group ha presentat el Powerray, un innovador robot submarí amb càmera 4K UHD i dissenyat per revolucionar la pesca.
Entre altres coses, ja sigui per oci o nivell professional, amb aquest robot, es poden fer fotografies o vídeos sota l'aigua, per visualitzar els avenços d'un atleta aquàtic, o també per dur-lo a una excursió de pesca.

PowerRay
El PowerRay pot bussejar a una profunditat de fins a 30 metres sota l'aigua. El seu sistema sònar pot detectar peixos fins a 40 metres per sota del robot. El sistema de WiFi intern permet la transmissió d'imatges i dades a una distància de més de 80 metres.

Una nova dimensió en el món de la pesca amb el robot PowerRay

També inclou un ham opcional que es controla amb precisió de manera remota. Un dels models d'aquest robot, anomenat PowerRay Wizard, inclourà les ulleres de realitat virtual ZEISS VR ONE Plus, perquè el viatge sigui immersiu. Segons explica Wally Zheng, CEO de PowerVision Technology Group.

Una nova dimensió en el món de la pesca amb el robot PowerRay

El món submarí és un entorn fascinant que ara podrà explorar tot el món, ja sigui per a la pesca o perquè els usuaris gaudeixin de la possibilitat de veure en detall la flora i fauna sota l'aigua. PowerRay incorpora grans innovacions que ofereixen importants beneficis als entusiastes de la pesca, incloent una càmera primera de la seva classe, fins a 4 hores de funcionament i l'oportunitat de personalitzar el seu PowerRay amb diferents complements.

Font: Atakaciencia


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

Una nova dimensió en el món de la pesca amb el robot PowerRay

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×