Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Primer cotxe d'ús compartit mitjançant una app integradaPrimer cotxe d'ús compartit mitjançant una app integrada

Les investigacions demostren que la majoria dels cotxes romanen sense usar-se més del 90% de possessió. La clau digital del proveïdor i la plataforma per compartir aquest cotxe faciliten l'accés a un vehicle de la companyia a través del telèfon intel·ligent, de manera que el propietari pot autoritzar l'accés al seu cotxe en remot. Mitjançant l'aplicació, el propietari pot controlar, monitoritzar i compartir el seu vehicle amb altres usuaris des del seu telèfon o directament des del cotxe.
La marca Lynk & Co va ser creada el octubre 2016 pel fabricant xinès Geely, que també posseeix la marca Volvo. El Lynk & Co 01 és el primer cotxe completament nascut en l'era digital.

Primer cotxe d'ús compartit mitjançant una app integrada

La connectivitat presideix el cor d'aquesta marca, els cotxes ofereixen una àmplia gamma de tecnologies connectades encaminades a fer la vida més fàcil. Les aplicacions que es mostren en una gran pantalla central estan permanentment connectades via telemàtica de bord al núvol de Lynk & Co, impulsada per Ericsson. Això facilita un ecosistema d'oportunitats gairebé il·limitades per a la creació de característiques i serveis.

Primer cotxe d'ús compartit mitjançant una app integrada
Alain Visser, president de Lynk & Co , afirma: "La connectivitat està en l'ADN de Lynk & Co i al nucli de la nostra oferta de marca. Els nostres cotxes estan construïts sobre una sèrie de fonaments tecnològics i Ericsson és el nostre soci elegit obvi per desenvolupar el nostre cotxe digital. La solució de la clau digital va sorgir a partir d'un innovador exercici de creació compartida i mitjançant la tecnologia al núvol podem oferir un servei i una funcionalitat totalment nous als nostres clients".
Per la seva banda, Charlotta Sund, directora de IOT d'Ericsson, afegeix: "En combinar la nostra experiència exclusiva a l'Internet de les Coses i el núvol amb un profund coneixement del mercat, hem estat capaços de desenvolupar conjuntament la plataforma segura i fiable que necessita Lynk & CO per fer realitat el seu compromís de marca. La nostra col·laboració té també un impacte positiu en el nostre negoci principal, en generar trànsit a les xarxes que oferim. Aquesta és la prova de la nostra capacitat per impulsar la innovació empresarial en algunes de les noves indústries emergents que estem explorant".


Font: RedesTelecom


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

Primer cotxe d'ús compartit mitjançant una app integrada

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×