Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

ZTE i la Xina Telecom recorren a drons per comunicar emergències

ZTE Corporation ha verificat amb èxit la seva solució de comunicació d'emergències basada en drones en cooperació amb la sucursal de Quanzhou de la Xina Telecom. La solució utilitza un dron multi-rotor industrial i està equipat amb una estació pic base ZTE i Equip Local del Client (CPE). Té un pes de 15 kg que li permet arribar de manera fàcil i ràpida a l'escena de rescat.

ZTE i la Xina Telecom recorren drones per comunicar emergències

La prova va demostrar que el dron podria estar operatiu i volar en 10 minuts. Dins d'una distància de control de 5km. La velocitat de baixada de dades arriba als 30 Mbps.
Avui dia, la gent exigeix un accés constant a la informació per poder compartir-la i poder contactar amb altres en qualsevol moment, i en qualsevol lloc, a través dels smartphones. No obstant això, quan ocorren desastres naturals o atacs terroristes, les estacions mòbils sovint queden inhabilitades interrompent els serveis mòbils i causant grans dificultats en les accions de rescat. Normalment es triga de 10 a 48 hores a recuperar estacions base mòbils o en desplegar estacions base d'emergència. Per això és important obtenir una solució de comunicació d'emergències més flexible. La solució de comunicació d'emergències basada en drons de ZTE adopta senyals macro cell 4G per al backhaul, té un cost baix i es pot desplegar fàcilment.

ZTE i la Xina Telecom recorren drones per comunicar emergències

La sucursal de Quanzhou de la Xina Telecom, mantindrà la cooperació amb el fabricant per seguir explorant en solucions de drons i poder ampliar els temps de vol i seguir expandint aplicacions basades en drons per aconseguir solucions de comunicació d'emergències.

Font: RedesTelecom


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

ZTE i la Xina Telecom recorren a drons per comunicar emergències

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×