Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Robots autònoms per a gestionar 200.000 paquets diaris

Una empresa de distribució de la Xina utilitza al seu magatzem un enorme exèrcit de petits Robots -de color taronja- per tal de classificar de forma automàtica la seva producció de 200.000 paquets diaris. La impressionant eficàcia i precisió de les màquines intel·ligents es pot comprovar en un vídeo compartit a YouTube, que mostra l'increïble espectacle tecnològic.


Les imatges es van enregistrar en un dipòsit de Shentong (STO) Express a Hangzhou, província de Zhejian, segons el portal Ibtimes. Els robots, proporcionats per l'empresa tecnològica Hangzhou Hikvision, són autònoms i compten amb sensors que els permeten comunicar-se entre si de manera que no xoquin entre si.


Com s'aprecia en el vídeo, els empleats recullen els paquets de la cinta trasportadora i els dipositen sobre els robots, que s'encarreguen de portar cada material al contenidor correcte.
Resulta interessant observar la total exactitud del procés, sense descans i sense cap accident entre els robots. Els sensors instal·lats al seu interior delimiten que cadascun ha de mantenir una distància específica de l'altre i si es troba en un àrea congestionada pels seus companys frenar i avançar més a poc a poc.
L'ús de robots industrials va créixer un 30,4% el 2016. El govern xinès té com a objectiu arribar a produir-ne 100.000 l'any 2020.

Font: Fulls dels Enginyers


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

Robots autònoms per a gestionar 200.000 paquets diaris

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×