Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

El 'macromolí' de vent danès trenca rècords en generació d'energia

El molí del Vent més gran del món és a Dinamarca. Vestas va informar el passat mes de febrer que el seu aerogenerador amb major capacitat, havia generat 9 megawatts arribant a un nou rècord.

El 'macromolí' de vent danès trenca rècords en generació d'energia

El passat 1 de desembre el prototip de la companyia va generar 216.000 kWh per a ús comercial en 24 hores. Una xifra mai vista fins ara. Aquesta macroturbina és part d'un portfoli de productes que el fabricant danès de molins de vent dissenya per distribuir energia eòlica d'origen marí a un preu més competitiu. En aquest cas, la turbina compta amb el motor V164-8.0 MW, ja instal·lat al 258 MW Burbo Bank Extension. La instal·lació es va completar el 14 de desembre del 2016.

El 'macromolí' de vent danès trenca rècords en generació d'energia

Aquesta instal·lació està en línia amb el desenvolupament de la seva indústria, basada en l'experiència de més de 20 anys en generació d'energia eòlica offshore.
Aquesta fita ha comportat que la turbina ETSA ja estigui a punt per entrar al mercat. Jugarà un paper important en la reducció del cost energètic i permetrà potenciar el desenvolupament de l'energia eòlica marina. En aquest enllaç trobareu més informació i un vídeo.
Darrere d'aquest projecte hi ha MHI Vestas Offshore Wind. Una aliança d'empreses entre el gegant del sector (Vestas) i la divisió de Mitsubishi especialitzada en indústria pesada. L'objectiu és dissenyar, produir i instal·lar aerogeneradors que aprofiten la força del vent marina. Els parcs eòlics situats més enllà de la costa -segons Vestas- incrementen l'estalvi en capital i costos operatius, cosa que serveix per reduir el preu d'aquesta energia verda.

Font: CincoDías


This post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

El 'macromolí' de vent danès trenca rècords en generació d'energia

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×