Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

La impressora que no fa servir tinta ni cap altre consumible

La Impressora Que No Fa Servir Tinta Ni Cap Altre Consumible

Ara ja es pot Imprimir una pàgina sense utilitzar Tinta ni tòner. Això és el que proposa un prototip d'impressora desenvolupada per la Universitat de Delft, als Països Baixos, que aconsegueix imprimir emprant un raig làser de llum infraroja que, literalment, crema el paper amb una gran precisió.

Aquesta tècnica ha estat batejada com a carbonització.Els desenvolupadors asseguren que en només un parell d'anys ja podrà comercialitzar-se aquesta impresora que carbonitza el paper usant amb precisió la quantitat de calor i el lloc on aplicar-lo, mitjançant làser per polsos, per tal d'obtenir diversos tons de negre.
Encara que en principi pugui semblar una tècnica molt senzilla, en paraules de Venkatesh Chandrasekar, un dels investigadors del projecte: "Si intentes fer una cosa semblant, normalment tindràs problemes amb el color, que serà més aviat marró i amb la qualitat de la impressió, que no serà permanent. El que hem aconseguit és assegurar la qualitat de la impressió, que el color de la tinta sigui igual de negra que la que s'obté amb una impressora convencional".


Font: AlakaCienciaThis post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

La impressora que no fa servir tinta ni cap altre consumible

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×