Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ford i Toyota acceleren un estàndard d'aplicacions de 'smartphones' per a vehicles

Ford i Toyota formen el Consorci SmartDeviceLink, una organització sense ànim de lucre que treballarà per gestionar una plataforma de programari de Codi Obert amb l'objectiu d'oferir als consumidors més opcions sobre com connecten i controlen Les Seves Aplicacions de smartphone a la carretera.

Ford i Toyota acceleren un estàndard d'aplicacions de smartphones per a vehicles

Mazda Motor Corporation, el Grup PSA, Fuji Heavy Industries i Suzuki Motor Corporation, són les primeres empreses del sector de l'automoció a formar part del consorci. Elektrobit, Luxoft i XEvo s'uneixen en qualitat de proveïdors. Harman, Panasonic, Pioneer i QNX han signat declaracions d'intencions per participar-hi.

Ford i Toyota acceleren un estàndard d'aplicacions de smartphones per a vehicles

SmartDeviceLink ofereix als usuaris accés fàcil a aplicacions de smartphone mitjançant l'ús de comandaments de veu senzills i pantalles a l'interior del vehicle. Adoptar una plataforma de codi obert ofereix als fabricants i proveïdors un estàndard uniforme en el qual integrar aplicacions. Els desenvolupadors es beneficien d'això perquè es poden centrar en crear la millor experiència per a usuaris en integrar una solució comuna per a tots els fabricants d'automòbils participants.

Ford i Toyota acceleren un estàndard d'aplicacions de smartphones per a vehicles

Ford i Toyota acceleren un estàndard d'aplicacions de smartphones per a vehicles amb el Consorci SmartDeviceLink: "Potenciar la innovació és el principal motiu pel qual Ford s'ha decidit a crear SmartDeviceLink i aquest consorci és un gran pas cap a aquest objectiu", explica Doug VanDagens, director global de Vehicle i Serveis Connectats de Ford i conseller del consorci. "Els consumidors surten guanyant amb noves i innovadores experiències d'aplicació nascudes d'una major col·laboració i interacció amb desenvolupadors".
Així mateix, Shigeki Tomoyama, president de la Companyia Connectada de Toyota afegia que "la connectivitat entre smartphones i la interfície del vehicle és un dels serveis connectats més importants. En utilitzar SmartDeviceLink, podem oferir aquest servei als nostres usuaris de manera segura. Estem emocionats per poder col·laborar amb tants fabricants d'automòbils i proveïdors que comparteixen la nostra visió".

Ford i Toyota acceleren un estàndard d'aplicacions de smartphones per a vehicles

SmartDeviceLink permet als desenvolupadors d'aplicacions per smartphone integrar de manera fluïda les funcions de les aplicacions amb tecnologies del vehicle com la consola central, els controls del volant o el sistema de reconeixement de veu. Amb aquest nou nivell d'integració, els conductors gaudeixen de les seves aplicacions favorites a la carretera d'una manera millorada i fàcil per a l'usuari. A més, els consumidors també es poden beneficiar perquè el treball conjunt de desenvolupadors i fabricants farà possibles millores en el codi font obert, el que permet una millora de la qualitat i seguretat del programari.
S'espera que l'adopció generalitzada de SmartDeviceLink en el sector ampliï l'àmbit d'acció dels desenvolupadors d'aplicacions, ja que les seves innovacions es podrien aplicar a milions de vehicles de tot el món. Toyota planeja un sistema telemàtic que utilitzi SDL aproximadament al 2018.

Ford i Toyota acceleren un estàndard d'aplicacions de smartphones per a vehicles

Les empreses i proveïdors participants seran capaços d'oferir experiències d'usuari que compleixin amb els seus estàndards individuals mantenint, al mateix temps, el control sobre l'accés que les aplicacions tenen sobre les dades de vehicle.
La tecnologia SmartDeviceLink està basada en la contribució de Ford amb el seu programari AppLink a la comunitat de codi obert al 2013. El programari de Ford AppLink està disponible actualment en més de cinc milions de vehicles a tot el món. Aplicacions tan populars com ara Pandora, Spotify, iHeartRadio, AccuWeather i altres ja estan disponibles per a usuaris de Ford AppLink.
Livi gestionarà el projecte de codi obert i oferirà guia al Consorci SmartDeviceLink i els seus membres.


Font: RedesTelecomThis post first appeared on Getting Smarter And Smarter..., please read the originial post: here

Share the post

Ford i Toyota acceleren un estàndard d'aplicacions de 'smartphones' per a vehicles

×

Subscribe to Getting Smarter And Smarter...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×