Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Joleza e FRESH-it dhe Laerti i “MJAFT”, ja fotot me të dashurin “sekret”

Vetëm pak ditë më parë u bë publike lidhja shumëvjeçare e kryetares së Fressh, Joleza Koka me aktivistin Laert Kola. Në profilet e tyre në rrjete sociale shohim se çdo aktivitet si profesional ashtu edhe personal Joleza dhe Laerti nuk ndahen për asnjë çast nga njeri­tjetri duke u shfaqur gjithnjë krahë për krahë.This post first appeared on Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova, please read the originial post: here

Share the post

Joleza e FRESH-it dhe Laerti i “MJAFT”, ja fotot me të dashurin “sekret”

×

Subscribe to Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×