Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Del video në momentin kur Policia i rrethon pronënRovena Dilos (VIDIEO)

Përmbaruesit kanë shkuar sot tek lokali i këngëtares rovena Dilo, për të zbatuar vendimin e gjykatës.

Këngëtarja ka bërë thirrje policisë ta mbrojë nga përmbaruesit, por në fakt asgjë nuk e ka ndalur marrjen e pronës së saj, siç ka vendosur gjykata.

Pavarësisht thirrjeve të Rovena Dilos në adresë të Tom Doshit dhe Çim Babasit, përmbaruesit kanë hyrë brenda për të boshatisur ambjentet.

Siç ka pretenduar më parë këngëtarja lokali i përket të gjithë vëllezërve dhe motrave të familjes Vreto dhe jo vetëm dajës së saj, që ka fituar gjyqin.


WhatsApp-Video-20160509_(new) by lapsi-alThis post first appeared on Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova, please read the originial post: here

Share the post

Del video në momentin kur Policia i rrethon pronënRovena Dilos (VIDIEO)

×

Subscribe to Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×