Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Instagrami me ndryshime të reja se shpejti

Instagram vazhdimisht teston tipare të reja në zona të caktuar në grupe të vogla përdoruesish. Derisa të bëhen zyrtare, këto tipare tregojnë vetëm një paraqitje të shkurtër të asaj çfarë skuadra e Instagram merret në prapaskenë.  Disa tipare të testuara nuk kanë dalë kurrë për të gjithë.

Imazhi lë të kuptohen disa ndryshime të dukshme, veçanërisht për sa i përket ikonave. Ikona e kamerës në mes nuk është më një katror më një rreth në mes por tani është një kamerë reale. Ndërkohë ikona e Activity që normalisht paraqitej me një zemër brenda një kutie komenti është tani një zemër e thjeshtë. Dhe ikona e profilit të përdoruesit nuk është më  fotoja profili por ikona e një personi

Një zëdhënës ka thënë për Mashable: “Ne testojmë shpesh eksperienca të reja me një përqindje të vogël të komunitetit global. Ky është thjesht një test dizajni.”

Kohët e fundit u zbulua dhe një rresht kërkimi i ri dobishëm për të kërkuar ndjekësit e përdoruesit dhe personat që përdoruesi ndjek brenda Instagram-it. Por për një kohë shumë të shkurtër ky tipar u zhduk.

 

 This post first appeared on Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova, please read the originial post: here

Share the post

Instagrami me ndryshime të reja se shpejti

×

Subscribe to Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×