Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Shkojnë të riparojnë linjën, rrezikojnë jetën 3 punonjës të OSHEE

Tre punonjës të OSHEE kanë rrezikuar jetën teksa ishin në krye të detyrës.

Tre punonjës të Agjencisë Has, gjatë riparimit të Fidrit 8 kanë rrezikuar të mbyten nga prurjet ujore.

Aktualisht në terren po ndërhyn zjarrfikësja dhe policia.This post first appeared on Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova, please read the originial post: here

Share the post

Shkojnë të riparojnë linjën, rrezikojnë jetën 3 punonjës të OSHEE

×

Subscribe to Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×