Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ja kush është bashkëshorti i Eni Çobanit

Juristja e njohur Eni Çobani ose zonja Eni e “Shihemi në Gjyq” siç e njohin të gjithë, prezanton bashkëshortin e saj.

Në mbrëmje dhe romanticitet të plotë, të dy shikojnë me dashuri njëri tjetrin ndërsa Çobani kujdeset vetë që të përshkruajë këto momente mes tyre.

“Një nga ato mbrëmje ku njeriu pas një dite të lodhshme ndan me bashkëshortin thjesht dhe një bisedë larg atyre që ti bën çdo ditë”, shkruan juristja.This post first appeared on Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova, please read the originial post: here

Share the post

Ja kush është bashkëshorti i Eni Çobanit

×

Subscribe to Lajmi Fundit Nga Shqiperia| Lajme Nga Futbolli| Lajmet Shqip Nga Kosova

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×