Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vil Apple lancere en ny 4-tommers iPhone i 2016?

Tech-verdenen er opdelt i to grupper: Folk Som Ikke er fans af Apple og deres produkter, og folk som ikke kan leve uden Cupertino-giganten. De sidstnævnte er igen opdelt i to underkategorier: Dem som faldt for de store 4,7-tommers og 5,5-tommers Iphone-modeller, og dem som savner de mere kompakte telefoner, som det populære firma plejede at producere. Hvis du tilhører den sidste gruppe, har vi nogle gode nyheder til dig. Det ser nemlig ud til at Apple har planer om at lancere en helt ny 4-tommers iPhone næste år.

Det mindste medlem af iPhone-familien får et nyt udseende

Hvid iPhone 5s

Ifølge Ming-Chi Kuo, en analytiker hos KGI Securities, vil den nye iPhone ikke bare have en 4-tommers skærm, men også et metallisk design, og den vil blive tilgængelig i to eller tre farver. Hvis rygterne viser sig at være sande, vil denne telefon have en A9-processor (præcis som den der er i iPhone 6S og 6S Plus), et 8MP hovedkamera og et 2MP frontkamera. Man kan måske sige at det er lidt skuffende, men det som er interessant er, at telefonen muligvis vil have et glas foran med lidt buede kanter samt Apple Pay – en funktion som en del iPhone 5S-brugere stadig ikke har adgang til.

Kuo fortalte, at Apple mest sandsynligt vil lave en ny 4-Tommers Iphone, fordi der fortsat er behov for det, og at vi kan forvente lanceringen i det første kvartal i 2016. Han tilføjede også at den såkaldte ” iPhone 6C ” ikke kom til at have 3D Touch-funktionen for at adskille den fra de to seneste Apple-topmodeller. Den mest interessante prognose er at denne enhed vil koste mellem $400 og $500 i USA. Selv om det er en meget lav pris for Apple, vil den muligvis hjælpe firmaet med at bryde igennem på et marked, hvor det er de billige Android-telefoner der dominerer.

Sort iPhone 5s

Nogle af Kuos tidligere forudsigelser er gået i opfyldelse, men han har også taget fejl af og til, så vores råd er at tage denne information med et gran salt foreløbigt. Men vi får normalt gode hints fra ham om hvad Apple planlægger, så uanset hvad det er som Cupertino-firmaet overvejer at gøre, kan det ikke være så meget anderledes end det vi har hørt indtil videre.

Hvad med dig? Glæder du dig til Apples nye iPhone?

Relaterede beskeder:

  • Kommer der to nye iPhones 10. september?
  • De seneste rygter om iPhone 6
  • Snart kommer der nye iPad-modeller: Læs mere om…
  • iPhone 6 bliver præsenteret i dag!
  • “Lucky” Samsung Galaxy S7-rygter: Januar-lancering,…


This post first appeared on MyTrendyPhone Danmark's Officielle Blog – Prakti, please read the originial post: here

Share the post

Vil Apple lancere en ny 4-tommers iPhone i 2016?

×

Subscribe to Mytrendyphone Danmark's Officielle Blog – Prakti

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×