Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Apples iPhone 8: De seneste rygter om dette vidunder

De fleste af jer har nok allerede hørt om lanceringen af den kommende iPhone 8, som formentligt finder sted i foråret 2017. Rygterne er gået viralt, og store dele af befolkningen kan ikke vente med at lanceringen bliver en realitet. Flere Apple fanatikere ligger højst sansynligt søvnløse over hvordan enheden kommer til at se ud, hvilke forbedringer der er i forhold til Apples seneste skud på stammen iPhone 7, hvilke funktioner og specifikationer den nye smartphone får m.m. MyTrendyPhone har fået færten af de seneste rygter, og vil i dette blogindlæg gerne dele dem med jer, samt vise jer nogle af prototyperne.

iPhone 8 holdes i en hånd

Kilde: macrumors.com

Apple har planlagt et stort redesign til dette vidunder af en smartphone. Herunder har de sat stor fokus på de visuelle forbedringer, og den nye enhed vil få et glas kabinet med edge-to-edge skærm. Dette betyder at enhedens touch ID fingeraftrykssensor og front kameraet bliver integreret i displayet, og derfor ikke vil kunne ses med det blotte øje. Der går flere rygter om at der vil blive lavet en premium OLED og 2 standard LED modeller, hvor premium modellen vil have en størrelse på 5,8 tommer og de to standard modeller vil være på 4,7 og 5,5 tommer.


Den nye model vil ifølge rygterne være vandafvisende og have forbedringer i forhold til den tidligere model. Den nye model vil nemlig få en IP68 rating, og vil derfor kunne modstå vand ned til 1,5 meters dybde i op til 30 minutter.

Displayet

Rygterne taler for, at mindst en af iPhone 8 modellerne vil få en OLED-skærm. Denne skærm har til formål at give enheden en bedre kontrast, større strømeffektivitet hvilket vil maksimere batteritiden, klarere farver, en bedre synsvinkel samt en hurtigere responstid.

Flot iPhone 8 i sort holdes i hånden

Kilde: macrumors.com

Apple har testet mere end 10 forskellige iPhone 8 prototyper, og derfor kan man ikke vide sig sikker på den eksakte skærmstørrelse. Dog tyder det på, at størrelsen lander på 5.8, 5.5 og 4.7 tommer, som vi tidligere har været inde på. Flertallet mener, at skærmen ikke kommer til at ligne den nuværende skærm med buede kanter, men at vi kommer til at se en “kant til kant” skærm i denne model.

Kameraet

Denne funktion er yderst interessant for mange, da man ved hjælp af kamerat kan tage den perfekte selifie. Flere forudser et enkelt bag kamera på 4.7 tommer modellen og et dual-kamera på de to større modeller. Begge modeller vil dog omfatte optisk billedstabilisering, 3D fotografering, teleobjektiver og vidvinkel.


Front-kameraet vil som tidligere nævnt højst sandsynligt være integreret i displayet, og derfor være svært at se med det blotte øje. Kameraet vil omfatte et infrarødt modtager modul, et infrarødt transmitter modul og et traditionelt kamera. Med den nye infrarøde funktion, vil kameraet blandt andet kunne finde placeringer og dybden af genstande.

Batteriet

En længere batteritid vil med garanti have stor bestydning hos mange, dog er der ingen garanti for dette sker i iPhone 8. Men der er flere rygter om, at enheden vil have et langt større batteri, og derfor kan vi kun håbe på en længere batteritid end vi førhen har været vant til.


Dog er muligheden for en quick charge opladning også nøje drøftet på diverse mobil forums. Denne funktion vil være guld værd, og give dig muligheden for at oplade din enhed på omkring 30 minutter.

Hukommelsen

Her taler rygterne for, at den Nye Model Vil omfatte en NAND flash hukommelse fra Samsung. Kapaciteten har indtil nu højst været på 265GB, og nogle mener at den nye model vil få større kapacitet i forhold til tidligere modeller.

iPhone 8 med forskellige skærmbilleder

Kilde: macrumors.com

Har I hørt om andre spændende rygter? Hvad synes I om de nævnte rygter? Og kunne I være interesserede i at købe denne smartphone når den kommer på markedet?This post first appeared on MyTrendyPhone Danmark's Officielle Blog – Prakti, please read the originial post: here

Share the post

Apples iPhone 8: De seneste rygter om dette vidunder

×

Subscribe to Mytrendyphone Danmark's Officielle Blog – Prakti

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×