Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

CAS genesisWorld CRM x11: Funcții inteligente pentru o calitate a prima clasa în relațiile cu clienții

cas-genesisworld-x11 Noua versiune CAS genesisWorld CRM x11 oferă companiilor mici și mijlocii numeroase funcționalități și posibilități extinse de a crește focusul pe clienți, și de a acționa cât mai personalizat în relațiile cu aceștia. Noua versiune x11 aduce câteva caracteristici importante precum: Picasso Search, App Designer 3.0, planificator transparent al echipei de lucru, chestionare cu conținut multimedia (filme sau imagine) catalog mobil de produse integrat în oportunitățile de vânzare din CAS CRM Mobile App etc. Toate acestea cresc mult calitatea relațiilor cu clienții și extind posibilitățile de personalizare și adaptabilitate cerute de fiecare afacere în parte, în linia dezvoltării Customer Centricity și a suveranității digitale.

„Soluția CRM multi-premiată, CAS genesisWorld oferă IMM-urilor un sprijin intelligent în eliberarea potențialului existent pentru crearea unei experiențe interesante pentru clienți”, a declarat Martin Hubschneider, CEO CAS Software AG, cu ocazia lansării noii versiuni x11. „Cu funcționalități noi și avansate, CAS genesisWorld susține și propagă în mod perfect misiunea Customer Centricity a fiecărei firme. Bazată pe Inteligența Artificială, funcționalitatea Picasso Search ridică experiențele cu clienții la un nivel de cinci stele, consolidând legătură emoțională cu aceștia dar și relațiilede  calitate atât cu partnerii de afaceri, cât și cu propria echipă“.

Picasso Search va ajuta activ, adaptiv și inteligent
Având la bază algoritmi de inteligență artificială (AI), Picasso Search ajută predictiv utilizatorii de Cas Genesisworld x11 în munca lor zilnică: informația necesară și relevanța fiecărui utilizator este găsită în mod automat și individualizat, fără a fi de cele mai multe ori necesară introducerea de criterii/ cuvinte de căutare de către aceștia. Ca și noutate absolută, Picasso Search este diponibil acum și în App-urile mobile CAS CRM pentru smartphone și tabletă, unde poate fi setat și ca ecran de pornire dacă se dorește, pentru a anticipa nevoile și dorințele clienților în mod rapid, oriunde s-ar afla utilizatorul.

App Designer 3.0 oferă opțiuni flexibile de personalizare
Distins cu premiul German Design Award, CAS genesisWorld convinge rapid  mulțumită tehnologiei integrate SmartDesign® cu o interfață de utilizator modernă și un aspect uniform indiferent cum este folosit: interfaţă Web, client desktop, App pe telefonul mobil sau tabletă. Conceptul de App-in-App oferă posibilități multiple pentru diverse extensii ale sistemului standard, iar cu ajutorul App Designer, sunt disponibile și mai multe opțiuni de personalizare decât până acum. Aceasta permite CAS genesisWorld să se adapteze nevoilor utilizatorilor, într-un mod foarte flexibil fiind ușor de personalizat, fără cunoștințe de programare. În acest fel, tot sistemul – dacă e nevoie – poate fi adaptat individual și extins în funcție de nevoile proprii fiecărei companii care îl folosește.

Noul planificator al echipei: transparent şi personalizabil
Cu noul planificator de echipă din versiunea x11, programările echipelor cu activitate de teren, service, suport sau chiar vânzări, poate fi făcută la nivel central ținând cont de volumul de muncă individual al fiecăruia dintre membrii echipei. Astfel, fiecare angajat va vedea direct și eficient, ce deplasări – vizite la clienți sunt planificate individual, unde, în ce scop, ce implică sau orice altă informație care este necesară.

Catalog de produse mobil: pentru întâlnirile cu clienții în teren
Cu noul catalog de produse din CAS genesisWorld App pentru dispozitivele mobile, reprezentanții de vânzări se pot angaja în dialog personal cu clienții fără a fi nevoiți să aducă cu ei nici un fel de alt material de vânzare. În loc să folosească tabele Excel sau alte instrumente analogice gen cataloage printate, foi de comandă și așa mai departe, catalogul de produse integrat în CAS CRM App permite agenților de teren să selecteze împreună cu clienții, toate produsele și serviciile dorite direct de pe tabletă sau telefon mobil. Această formă de consultanță directă și rapidă crează o mai mare transparență și claritate la configurarea ofertelor și comenzilor. În plus, înainte ca agentul de vânzări să plece de la întâlnirea cu clientul, poate genera cu un singur click, o ofertă sau comandă în format pdf pe care clientul îl va semna direct pe tableta agentului de vânzare, iar o copie a acesteia va fi trimisă automat pe e-mail către client.

Modul de chestionare, pentru cercetare de piață, cu conținut multimedia
Cu modulul CAS genesisWorld Survey, companiile pot face mai mult decât simple sondaje clasice. Noua versiune x11 poate încorpora orice conținut multimedia web, cum ar fi videoclipuri sau imagini, direct în întrebările unui sondaj. Componentele multimedia pot fi folosite pentru o detaliere vizuală a unor întrebări, acționează ca ajutoare de decizie, dar pot fi foloside de exemplu și ca elemente de instruire profesionala. Aceste elemente multimedia atrag atenția printre respondenți și asigură o rată mai mare de răspuns la sondaje.

Conformitate EU-GDPR: Privacy by Design
De la intrarea în vigoare a regulamentului general European pentru protecția datelor (EU-GDPR), companiile s-au confruntat și se confruntă în continuare cu provocarea de a stoca și prelucra date referitoare la clienți, în conformitate cu aceste legi de protecția datelor. CAS genesisWorld x11 sprijină proiectarea de procese de business conforme cu protecția datelor, de exemplu cu declarații de consimțământ ale clienților referitor la datele acestora cu caracter personal sau ștergerea automată a datelor în perioada de timp impusă de lege.

Alte inovații importante în versiunea x11
Printre noutățile importante în versiunea x111 se află și un indicator grafic de progress al proceselor, care permite înțelegerea, dintr-o singură privire, a fazei în care se află o  oportunitate de vânzare sau un proiect . Pentru o bază de informații solide, tablourile de bord și vizualizările de informații pot fi tot mai personalizate și utilizate oricând în raportare și analiză avansată. În plus, există inovații și pentru aplicațiile mobile, de exemplu pentru simplificarea înregistrărilor de timp lucrat și a cheltuielior pe proiecte. De asemenea, sunt disponibile noi integrări cu centrale telefonice și functionalități de telefonie, client CAS CRM direct în Microsoft Outlook,  funcțiile de filtrare extinse pentru segmentarea clienților și crearea de liste de marketing bine direcționate pentru campanii simplificate și comunicarea pe toate canalele.

Noile funcții X11: privire de ansamblu:
https://www.cas-crm.com/products/cas-genesisworld/new-features-in-version-x11.html

Citiți și:

Funcţionalităţi CRM inteligente pentru companii mici şi mediiThis post first appeared on Club IT&C, please read the originial post: here

Share the post

CAS genesisWorld CRM x11: Funcții inteligente pentru o calitate a prima clasa în relațiile cu clienții

×

Subscribe to Club It&c

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×