Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cupa Andreea Raducan de la Bârlad transmisă live

Afis Cupa Andreea RaducanAxis Communications va transmite live o nouă ediție a Cupei Andreea Răducan – competiția de gimnastică organizată de campioana olimpică și mondială. Evenimentul se va desfășura în perioada 5-6 mai, în sala de sport a Colegiului Tehnic Al. I. Cuza din Bârlad, de la ora 09:30 și este dedicat viitoarelor campioane ale gimnasticii. Aflat la cea de-a VIII-a ediție, acesta va reuni peste 100 de participante din întreaga țară, care se vor întrece în cele două zile de concurs, atât pe echipe, cât și individual.

Pentru transmiterea live a evenimentului, vor fi folosite 4 camere IP de reţea Axis, printre care şi modelul V5915. Această cameră este primul echipament de acest gen de la Axis care părăsește domeniul supravegherii video, asigurând un nivel de calitate a imaginilor și o fidelitate a culorilor potrivite pentru orice transmisie sau înregistrare de foarte bună calitate, precum înregistrarea unui discurs, a cursurilor din sălile de clasă sau pentru video-conferințe. De fapt camera este perfectă pentru evenimente sportive precum cel care va avea loc în weekend, dar este şi o alegere extrem de inspirată pentru o multitudine de scenarii de utilizare unde accentul se pune pe claritate și performanță.

AXIS V5915 poate filma imagini 1080p cu până la 50FPS, necesită lumină ambientală de 1.0 lux pentru color și 0.03lux pentru monocrom și încorporează conectivitate HDMI, SDI și XLR pe lângă clasicul port RJ-45 pentru conectarea la rețea. În plus, camera este de tip PTZ și oferă funcție de zoom optic 30x, permițând astfel urmărirea de aproape a subiectului dintr-o scenă de acțiune. Instalarea camerelor a fost realizată de către compania Team One Professional Services, din Iaşi, partener autorizat Axis Communications din anul 2009.

În ceea ce privește componenta software, transmisia va fi intermediată și de această dată de aplicația CamStreamer care se instalează în camerele AXIS, iar transmisia se realizează direct către platforme populare precum YouTube sau Facebook, fără niciun alt echipament intermediar în afara infrastructurii de rețea.This post first appeared on Club IT&C, please read the originial post: here

Share the post

Cupa Andreea Raducan de la Bârlad transmisă live

×

Subscribe to Club It&c

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×