Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Folosirea telefonului în mod responsabil

OranfeOrange lanseaza campania #Safetyfirst // Folosirea telefonului in mod responsabil.

Într-o lume tot mai conectată, știm că ai nevoie să trimiţi mesaje, fotografii sau să împărtăşeşti cu cei dragi momente importante, oricând și de oriunde ați fi. De aceea, suntem alături de tine și te susținem în folosirea telefonului mobil în mod responsabil.

Din maşină, de pe două roţi sau ca pieton, telefonul îţi poate distrage atenţia sau reduce câmpul vizual. Și pentru că vrem să fii mereu în siguranță, Orange ți-a pregătit cateva sfaturi pentru când ești pe drum:

Activează mesageria vocală

Înainte de a activa mesageria vocală, setează telefonul pe modul silențios și folosește mesageria pentru a semnala faptul că ești la volan.

Alternativă: oferă telefonul unia din pasageri pentru a răspunde în locul tău.

Oprește vehiculul atunci când vrei să trimiți un SMS sau email

Pentru a verifica apelurile, a apela pe cineva sau a trimite SMS-uri sau e-mailuri, oprește-te într-un loc potrivit: o parcare, un loc de staționare, o zonă de odihnă etc.

Fii atent la drum chiar dacă ești pieton

Ca pieton, nu trebuie să fii mai puțin atent în jur. Astfel, îți recomandăm să eviți utilizarea telefonului chiar și atunci când mergi pe jos.

Când ești pe două roți pune telefonul deoparte

Dacă circuli pe bicicletă, motocicletă sau pe orice alt mijloc vehicul pe două roți, activează mesageria și pune telefonul într-un loc sigur. Iar când vrei să comunici cu cei dragi, oprește-te într-o locație potrivită și ia o pauză de la drum.This post first appeared on Club IT&C, please read the originial post: here

Share the post

Folosirea telefonului în mod responsabil

×

Subscribe to Club It&c

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×